Radagast Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Hm?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas RC Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Ha közel vagy mondjuk a Föld -höz, akkor értelemszerűen a Föld felé fog mutatni, mert onnan ered a mágneses mező, ami az űrben is megvan kisebb mértékben. Ha meg egy másik bolygó közelébe mész vele, és annak a bizonyos bolygónak van mágnese tere, akkor a bolygó felé fog mutatni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragster6 Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 észak felé az űrbe XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ati1993 Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 lefelé Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Amerre forgatod, vagy amerre az űrhajó legmágnesesebb vagy épp Mekka felé-.- Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
curly Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 szerintem meg nemtudom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leviii Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 a szkafander mágneses talpa felé!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matala Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 szerintme 4 irányba mutatna,de legalább 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigyor Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 szerintem addig forogna az iránytű északot keresve amíg el nem szédül, aztán feladja... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halacska Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 A vastelep felé.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Cherry Posted Augusztus 27, 2007 Share Posted Augusztus 27, 2007 Hát akkor csak egyetlen lehetőség van hogy kiderítsük! Íme: Az összes piratés összefog összerakunk egy ürhajót+egy kilövő állomást majd kilöjük az adminokat és modrátoraokat az űrbe(persze íránytűvel eggyüt) és majd ők kiderítik :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mici121 Posted Augusztus 27, 2007 Share Posted Augusztus 27, 2007 az kizárt dolog mert nem tudom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
comeonbear1 Posted Augusztus 31, 2007 Share Posted Augusztus 31, 2007 Valszeg a legerősebb mágneses mező felé. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rinke-R Posted Augusztus 31, 2007 Share Posted Augusztus 31, 2007 Looser banda!!! Senki nem tanúlta ovicserkésztáborban a túlélőverset??? Előttem van észak Mögöttem van dél Jobbra a nap nyuszik Balra pedig kél... (Am. azért nehezen érthető mert a Földön vagyunk és ebből a szemszögből nézzük....ha van egy szoba ahol túlnyomás van ott a nyomásmérő jelez de ha kijössz annak a szobának a légteréből akkor visszaáll an yomásmérő... szóval ha a föld légterét elhagyod semmit nem csínál az iránytű....mível az űrben nincs mágnese hatás és a föld légterét elhagytad (ózonrétegnél) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnye92 Posted Szeptember 17, 2007 Share Posted Szeptember 17, 2007 Hát erre reagálnék! Először is: BALRA a nap nyugszik JOBBRA pedig kél XD Másik meg: Hogyne lenne az űrben mágneses hatás, akkor a föld hogy a francba kering? Hát úgy hogy a Nap mágneses terében van! Én Thomas RC-vel értek egyet eme komoly kérdésben! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts