Szergej77 Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Sziasztok! Kérlek segítsetek az oldal látogatottságának növelésében!! Az oldalt én csináltam, van még egy két dolog amin javítanom kell. Fontos hogy az oldalt minél többen látogassák, mert így később sokkal több mindenre lesz lehetőség az oldalon.... Köszi előre is hogy benéztetek! www.szomolyaote.5mp.eu Akit netán érdekelne banner csere, vagy ha van weboldalatok azt szivesen belinkelem az enyémre Üdv Krissz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
werwolf Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Nagyon jó a honlap,Bugacon is van önkéntes tűzoltóság,az egyik rokonom csinálja pár haverjával!Az ő szolgálati autójuk egy régi, gyönyörű Mercedes! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted December 16, 2007 Author Share Posted December 16, 2007 Köszi werwolf! Jó a Mercedes is..... hallottam már a bugaciakról....... Üdv Sziasztok! Most egy jó kis mikulásos sztorit is olvashattok az oldalon.... üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hacsa77 Posted Január 6, 2008 Share Posted Január 6, 2008 Szeva! A Rábakecöli Ö.T.E.-nek is van honlapja bár csak most készül. www.rabakecolote.mlap.hu Láttam a Tieteket nagyon jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Január 15, 2008 Author Share Posted Január 15, 2008 Köszi hacsa77, megnéztem én is a tiéteket, nagyon jó oldal lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atomika Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 sziasztok! hány bar nyomással nyomja a vizet egy kajak szivattyú, vagy milyaz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Február 14, 2008 Author Share Posted Február 14, 2008 egy kalyak szivattyú..hú hát...változó...a kis szivattyúk olyan 5-8 bar nyomással.... a nagy szivattyúnk ami a kocsohoz van az képes a 10-15 bar nyomásra is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szucsistvan Posted Március 20, 2008 Share Posted Március 20, 2008 Én egy diáktűzoltó vagyok békésen!Nekem nagyon bejön az egész:) www.diaktuzoltok.fw.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Július 30, 2008 Author Share Posted Július 30, 2008 üdv szucsistvan.... szép hivatás ez egyébként..... lassan 1 éves lesz a weboldal..majd kisebb- nagyobb változásokon fog még átmenni.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiby14 Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 a főoldalon megy 1 jó szám annak mi a címe ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts