zegifiu Posted Augusztus 22, 2007 Share Posted Augusztus 22, 2007 szóval az a kérdés, hogy milyen szint után számít egy ruha szennyesnek? Válaszokat várok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amcsi92 Posted Augusztus 22, 2007 Share Posted Augusztus 22, 2007 Hát pl ha egész nap rajtad van és koszos lesz, vagy leeszed vagy úgy beleizzadsz hogy büdös lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Augusztus 22, 2007 Share Posted Augusztus 22, 2007 Például a sárba fetrengés kiváló szintlépés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alma-kukac Posted Augusztus 22, 2007 Share Posted Augusztus 22, 2007 Pl akkor mikor egy buli után lehánytad mert annyira berúgtál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixHouse Posted Augusztus 22, 2007 Share Posted Augusztus 22, 2007 Van egy srác az egyetemen akin egész évben egy pulcsi volt, és ahogy láttam a szájától kezdve mindent az ujjába törölt... Na az mostanra sztem elég koszos, hogy ki lehessen jelenteni: SZENNYES Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt83 Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Minden ami reggeltő estig rajtad van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enyimehe Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 sztem a megoldás: szag(1-10-ig,) + kinézet(szintén 1-10ig)= ha 8-nál magasabb akkor már szennyes. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Valami hasonló, hiszen én is felveszek egy gatyát egy hét után is, ha SEMMI baja nincsen... Egyfajta szag-kosz-rátát kéne megállapítani... De pl. az otthoni munkáscuccok milyen szintet érjenek el? Ja és a ruhák osztályozása férfi módra Tiszta Koszos de még felvehető Koszos de már nem felvehető.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnye92 Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Nálam a fehérnemű-zokni-poló ezek azok amik egy nap után szennyesek, gatyát van hogy hordok 3-4 napig, a pulcsit meg akár 1-2 hétig (persze ha nincs rajta komolyabb kosz) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Pulcsi nálam sokáig kibírja... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 főleg nyáron Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas RC Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Egy ruha akkor mondható szennyesnek, mikor már teljesen el - van - ro - had - va . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts