sparrow14 Posted Augusztus 24, 2007 Author Share Posted Augusztus 24, 2007 tényleg?ne szivass egy wattszámlálo progi 410-et irt ki amugy 400-nál szeretném tartani az ujat is ha lesz annál feljebb semmiképp Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 a ramok 1,5 és 2,4V körüli fesz igényelnek, és szentem nem kell nekik túl sok áram max 1A, ebből kifolyólag olyan átlag 2W plusz lesz mégvalami, progival nem igazán lehet mérni a fogyasztást, viszont 6k körül lehet venni hálozatba dugható fogyasztásmérőt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.k Posted Október 26, 2007 Share Posted Október 26, 2007 hali! megtudjátok mondani hogy egy AMD Athlon X2 6000+AM2 az hány mhz-és? tudom hogy nem anyira jön ez ide de nem akartam uj témát kezdeni szerkesztve:köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Október 26, 2007 Share Posted Október 26, 2007 3Ghz-en fut valójában. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts