anitaadidas Posted Augusztus 20, 2007 Share Posted Augusztus 20, 2007 sziasztok! már ebben az évben 4szer száll el a Windowsom, mert a Boot from Cdnél azt írja ki h YOYO! mi okozza ezt??? a vírusírtó nem is látja, és nem tud vele mit kezdeni egyikse, se a NOD, se a Norton.. ha vki tud segíteni írjatok! köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Augusztus 20, 2007 Share Posted Augusztus 20, 2007 de minek neked cd-ről bootolás, ha csak simán használod a win-t? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy1210 Posted Augusztus 20, 2007 Share Posted Augusztus 20, 2007 vedd ki a cd-t az olvasódból vagy a yoyo-t XD :D vagyinkább állítsd át biosban hogy wincsiről bootoljon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anitaadidas Posted Augusztus 20, 2007 Author Share Posted Augusztus 20, 2007 de nincs bent cd se semmi, be kéne hogy jöjjön a xp, de nemt jött be hanem azt írta ki h Yoyo! nem volt a az olvasóban semmi. azér én sem vagyok ennyire amatőr.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heine Posted Augusztus 21, 2007 Share Posted Augusztus 21, 2007 Hy! Már másnak is volt ilyen problémája és csak a format oldotta meg. Egyik fórumon olvastam és akármijen vírusirtóval nézte nem talált semmit. Ha télleg vírus akkor vmi boot vírus lehet, ami beírta magát a boot szektorba. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anitaadidas Posted Augusztus 21, 2007 Author Share Posted Augusztus 21, 2007 köszi szépen Heine! és ezt melyik fórumon olvastad? mert én is elnéznék arra felé?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Szeptember 22, 2007 Share Posted Szeptember 22, 2007 Yoyo?Ismerem a kisöreget.de én már egy ilyen YOYO-t sikerült a rabszolgámmá tenni kicsit átírogattam a haverommal a vírust és az jött ki hogy a azt írja...YOYO search: Virus not found. YOYO! és onnan folytatta a bootolást.tehát úgy írtuk át a kis mocskot,hogy ne tegyen kárt a rendszerben,sőt,még az ellenséges vírusokat is kiírtsa...na most YOYO-zhat akár meddig...fegyver a fegyver ellen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anitaadidas Posted Április 25, 2008 Author Share Posted Április 25, 2008 és azt hogy csináltad? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 Ilyet nem csinálhatott Azért az ilyeneket útálom, hogy ők akarnak a kémények lenni, hogy átírtak egy boot férget... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ascool Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Az avast! átnézi a boot szektorokat,szal ha azzal átnézed a géped,akkor megtalálja(elméletileg). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts