gerilla94 Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 Hy all! Az lenne a problémám, hogy van 3 XP CD-m és egyikről sem bootol...A biosban be van állítva meg minden. És a windows töltőképernyő előtt felpörgeti a cd-t de nem bootol róla.A haveroméról bootolt, de az övé eltünt. Ha van valami 5letetek, írjátok meg Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 valószínűleg rosszul lettek kiírva, vagyis nem lettek ráírva a boot információk.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerilla94 Posted Augusztus 18, 2007 Author Share Posted Augusztus 18, 2007 köszi már megoldottam, de leírom h más is tudja... Ugy kell, hogy berakod a letöltött képfájlt daemon tools-ba és utána a teljes meghajtó tartalmát másolod neroval:D Azért köszi h benéztél Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerilla94 Posted Augusztus 18, 2007 Author Share Posted Augusztus 18, 2007 Szerencsém???? Miben volt szerencsém? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Augusztus 18, 2007 Share Posted Augusztus 18, 2007 h működött úgy is ahogy te csináltad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heine Posted Augusztus 21, 2007 Share Posted Augusztus 21, 2007 Üdv! Van egy Nlite nevezetű progi, amivel xp telepíző cd-t tudsz készíteni. Én használtam és full jó. Bele tudsz pl integrálni különböző drivereket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbindavid Posted Augusztus 28, 2007 Share Posted Augusztus 28, 2007 erre van az alcohol 120% Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbindavid Posted Augusztus 28, 2007 Share Posted Augusztus 28, 2007 hogy lehet boot manager-t beállítani? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Augusztus 28, 2007 Share Posted Augusztus 28, 2007 köszi már megoldottam, de leírom h más is tudja... Ugy kell, hogy berakod a letöltött képfájlt daemon tools-ba és utána a teljes meghajtó tartalmát másolod neroval:D Azért köszi h benéztél ha úgy csináltad, h. közvetlenül áthúztad a bemountolt meghajtóról úgy tényleg nem jó de ha pl. cd másolásaként akkor viszont így is jó lehet (emulált meghajtó forrás, cél cd/dvd író)... úgy a boot sectorokat is byteról byte-ra átírja... de tényleg hatásosabb, ha cd-képből írod ki hogy lehet boot manager-t beállítani? lehet minden különösebb megerőltetés nélkül is: a legkiválóbb példa, ha pl. vistat és xp-t szeretnél egyszerre, h. létrehozol két partíciót (ha nincs alapban annyi) és a D:\windows\ -elérési úthoz feltelepíted a win XP-t például, C meghajtóra a vistat: ez esetben magától kezeli.... (ez a megoldás anno már a win98-xp párosítással is működött...) ha azonban nem két wint akarsz egyszerre feltelepíteni akkor vannak erre kiváló boot manager programok (ez esetben viszont lehet cserélgetni fogja, h. melyik legyen az aktuális C meghajtó az első leírt megoldásnál azonban nem...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoldyandras Posted Október 27, 2009 Share Posted Október 27, 2009 Sziasztok! Nekem például az volt a gondom, hogy win 7 loaderrel használhatatlanná tettem az op rendszeremet, HP laptopon. Gondoltam, felrakom az xp-t ; az a biztos. Még be is bootolt, de közvetlenül a telepítés előtt beütött a kékhalál. Mint kiderült az újabb verziójú Laptopokra nem lehet xp-t tenni... ez van. Ez csak egy példa, hogy nemcsak a CD-vel lehet gond. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts