Morrison85 Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 Kémfotókon a Ferrari Dino utódja Bár a Ferrari sorozatosan cáfolta azokat az értesüléseket, hogy elkészítenék legendás belépőmodelljük, a Dino utódját, az autó álcázott változatát most egy tesztelés során sikerült lencsevégre kapni. [origo] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Tommy Posted Augusztus 18, 2007 Share Posted Augusztus 18, 2007 Köszi a hírt. A Ferrari-ról mindig jó hallani Nekem tetszik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Augusztus 18, 2007 Share Posted Augusztus 18, 2007 Hááááát, sztem ez inkább kamu mint kém fotó. Az első dolog h rajta van a Ferrari logó. Ezt ugye nem sok tesztautóra rakjár rá. A másik bibi h sztem túlzottan is hasonlít az 599-esre. A harmadik pedig h a Dino középmotoros. Ya és nem mellesleg a Ferrari így képzeli el az új Dinot. http://galeria.vezess.hu/2/12037/01 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Augusztus 18, 2007 Share Posted Augusztus 18, 2007 Ez szerintem is kiköpött 599-es...már csak azért is, mert ennek a gyártását mutatták egyszer a Discovery-n...asszem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petike4ever Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 Ez az 599-es láttam a gyártási folyamatot a discoveryn Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts