IanStuart Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 Hát remélem jól fog menni akusztikuson és hamar válthatok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigbear Posted Január 2, 2010 Share Posted Január 2, 2010 Hi! Valakinek nincs esetleg tabja a Jack Jacktől? Vagy nem tudná vki hallás alapján leírni? Nagyon kellene mert már egy ideje szeretném megtanulni a számaikat. előre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanStuart Posted Január 2, 2010 Share Posted Január 2, 2010 Hétfőn veszek egy Johnson elektromos gitárt 20 ezerért(Fender Stratocaster forma). Az egyik ismerős szerint, - aki nagyon ért a gitárokhoz és nagyon jól is bánik velük - érdemes megvenni. Hétfőn kiderül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanStuart Posted Január 6, 2010 Share Posted Január 6, 2010 Na, megvettem a gitárt. Faszán szól. Itt egy kép róla: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Január 6, 2010 Share Posted Január 6, 2010 én nemrég egy johnson basszgityot probáltam. nem szolt rosszul, szoval hiszek neked bár ez a nemrosszul szolás ugye relativ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
melfoy Posted Január 7, 2010 Share Posted Január 7, 2010 Én egy fél éve kezdtem gitározni...senkit nem kérdeztem semmiről(lehet hogy hülye voltam)De nekem tántoríthatatlan elképzelésem volt hangszert illetően.Meg is vettem a gityót:Epiphone Les Paul custom cherry burnst..vettem hozzá egy Marshall 8020-as erőlködőt..otthonra elég..lecsíptem egy külföldi torrent oldalról vagy 30-40 Lick Library nevezetű oktató videót..és szorgalmasan tanulok.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Január 10, 2010 Share Posted Január 10, 2010 hajrá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsolibácsi Posted Január 11, 2010 Share Posted Január 11, 2010 Ha akartok jó gitárt, vegyetek Vintage V6 stratocastert!! Nagyon jó hangja van! A hangmester.hu-n a Vintage fórumon van egy összehasonlítás eredeti Usa Fenderrel! Ott adnak is el 40.000-ért egyet. Nézzétek, hallgassátok meg! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Január 18, 2010 Share Posted Január 18, 2010 Vki hallott vmit a kínai Gibson másolatokról? elvileg nagyon jók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Január 18, 2010 Share Posted Január 18, 2010 Persze. Slash és Frank Zappa nevei ismerösek? Ök olyanokon játszottak még mielött elkapták öket. A híres zenéi nagyrészét Slash egy Les Paul kópián, Zappa pedig egy SG másolaton játszotta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Január 19, 2010 Share Posted Január 19, 2010 Vki hallott vmit a kínai Gibson másolatokról? elvileg nagyon jók fuuj, ne vegyél, már csak azért se mer másolat, és ne éljenek meg a gibson nevéből. amugy meg van pl japán leszpól kopi is, pl a burny, na az sokkal jobb egy kinainál. chryss, am inkább szerezték őket, nem? mert szles koncertre inkább gibsonnal ment. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Január 19, 2010 Share Posted Január 19, 2010 Nem tudom, nem beszélni magyartot jó. És lehet hogy Gibson volt ráírva a gitárjára, de az bizony másolat volt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Január 20, 2010 Share Posted Január 20, 2010 van egy csomo olyan másolat is én is láttam, ha két méterről nézem, össze keverem az eredeti gibsonnal. csak nagyon közelről lehet észrevenni h nem eredeti gibson felirat. sőt van bigson is a gitárcentrumban lehet is kapni. ettől persze nyomhatta replicán is, mert én is ugy tudom, hogy az első gitárja asszem másolat volt. de van itt egy ilyen kép: ebben biztos van eredeti gibson is am ezek szles gitárjai. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanStuart Posted Január 20, 2010 Share Posted Január 20, 2010 Van egy pár neki. Párat adhatna... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Január 20, 2010 Share Posted Január 20, 2010 Jól eldugta a dupla SG-t Amúgy nemtom.Gibsonék már elég gazdagok, a kínaiak meg nem fognak meggazdagodni belőle Egyet kipróbálnék mindenesetre.Eszdzsít vagy Xplo-t vagy Flájin Wii-t XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanStuart Posted Január 20, 2010 Share Posted Január 20, 2010 Exporert, meg a Flying V-t én is kipróbálnám. No meg egy Les Pault. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Január 20, 2010 Share Posted Január 20, 2010 én föntről le, balról jobbra szépen az összeset Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Január 27, 2010 Share Posted Január 27, 2010 srácok nem érdekel vkit egy stagg klasszikus gitár? ütött-kopott, de jol szol. kezdőnek teljesen jó 10e ft meg egy dunlop cry baby gcb95. aza klasszikus wau, jimi hendrix, eric clapton stb. 2 honapos, garanciával, stb 22e kp esetén, és 25 csere esetén. cserébe jöhet: wireless, hangkártya(külső), pedálok, stb. kérdezzétek az ismerősöket is plz köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanStuart Posted Január 27, 2010 Share Posted Január 27, 2010 Pont ma jön ismerősöm, aki a gitárt "oktatja" nekem, majd rákérdezek. Épp most akar gitárt venni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Január 27, 2010 Share Posted Január 27, 2010 22e kp esetén, és 25 csere esetén. csak nekem tűnik úgy, hogy itt valami nem stimmel? azt mondod, hogy még többet kéne fizetni, ha még adnának is a pénz mellé vmit? bár tény, hogy te jól jársz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Január 27, 2010 Share Posted Január 27, 2010 Igen, ezen nekem is megakadt a szemem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Január 28, 2010 Share Posted Január 28, 2010 csak nekem tűnik úgy, hogy itt valami nem stimmel? azt mondod, hogy még többet kéne fizetni, ha még adnának is a pénz mellé vmit? bár tény, hogy te jól jársz ez bevett szokás, h ha csak kp-t adnak akkor kevesebb, ha cserélni akarják vmire akkor 25e az értéke(beszámitástol, vagy 1az 1-be cserétől függetlenül) nagyon sokan igy csinálják, és elég logikus is, mert a pénz nagy ur nyilván ha pedált akarnak beszámitani ebbe akkor már lejön a pedáljuk ára, de akkor 25e az én pedálom értéke. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Január 28, 2010 Share Posted Január 28, 2010 JAAA, nem vágtam, hogy így gondolod Mert úgy is szokták, hogy mittomén "elcserélem 5000ért egy overdrive pedálra". De így már oké Thát röviden: beszámítasz cuccokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Január 28, 2010 Share Posted Január 28, 2010 ha 25e az értéke, akkor egy az egybe is mehet. de amugy meg nem a halálpontosság a lényeg, szoval ha mondjuk 23-24e akkor is mehet már egy az egybe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zew Posted Január 29, 2010 Share Posted Január 29, 2010 üdv. kb 1 hónapja megvettem életem első gitárját( akusztikus, damil/fém húrokkal) és vettem hozzá egy Korg GA 30 hangolót. hazavittem és áthúroztam (bal kezes vagyok) majd behangoltam a hangolóval. nos nemrég 1 ismerősöm aki szokott zenélni azt mondta hogy eléggé hamis, pedig aznap hangoltam be. van valakinek valami ötlete, hogy mér szólhat hamisan ha a hangoló azt jelzi hogy jól szól??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Január 30, 2010 Share Posted Január 30, 2010 Helló! Azért, mert neylonhúroknál, ha újonnan vett, akkora behangolódás utáni kis időben azonnal leereszkedik, nem feszül meg rendesen. Ilyenkor sokkal gyakrabban kell hangolni, meg jól meghúzkodni a húrokat, hogy megfeszüljenek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Január 30, 2010 Share Posted Január 30, 2010 lehet h tényleg hamar elhangolodik, de lehet h a hurok egymáshoz képest hamisak. mennyibe is került az a gitár? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boross12 Posted Január 30, 2010 Share Posted Január 30, 2010 eladom az orange crus 10 erősítőm ... szeretek kaphatok érte 20 at ? Jó lenne emrt akkor tudnék venni egy laney t... Esetleg 15 be szerintetek megveszi valaki ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Január 31, 2010 Share Posted Január 31, 2010 Sziasztok skacok lenne 1 kérésem..valaki tudna nekem telecaster koptatóról élethű nagyságú vektorképet küldeni...1 v 2 héten belül megjön a plexis telaecaster amit vettem használtan és szeretnék alá vmi grafikát készíteni...ezért kéne a reális nagyság... Előre is köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pocak85 Posted Február 14, 2010 Share Posted Február 14, 2010 Ha esetleg valaki egy gitároktatós dvd-t fel tudna tölteni, azt nagyon megköszönném! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts