Arp2007 Posted Július 1, 2009 Share Posted Július 1, 2009 1. code tag közé raktam 2. nem ismered Tom Delongeot? ő a blnik 182 énekese és gitárosa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Július 1, 2009 Share Posted Július 1, 2009 1: én nem látom a code tag-et ez az: ez, látod? :D 2: most már igen (én nem punk rockot hallgatok, bár egy számukat szeretem ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kova92 Posted Július 1, 2009 Share Posted Július 1, 2009 Itt van pár gitarpros tab ha esetleg kell valakinek http://www.megaupload.com/?d=B8G8BSI5 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 mutatok nektek vmit http://www.myspace.com/virtusband van fent egy demo, amit teljesen kész :D végre hibák vannak benne, de első demonak elmegy sztünk. véleményeket kérek!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 Szerintem nagyon jó lett Grat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 Még csak egy számra volt időm.Amit most hirtelen tudok mondani róla az az, hogy túlságosan hangos volt a ritmusgityó, és a szóló csak halk cincogásnak tűnt.Vannak benne nagyon jó dolgok, bár én egy kicsit másképp csináltam volna pár dolgot, de az én vagyok, nem pedig ti hajrá, sok sikert a továbbiakban. (amúgy tök jó az énekesetek) szerk.: ja és van egy kis Ossian filingje annak számnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 Nemtudom, én az énekest tartom a leggyengébb láncszemnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 a másik gityós szerezte nagyrészt ezeket a számokat, és ő ilyen pokolgép ossian kalapács vonalon mozog erősen, vszinü h ezért érzed az ossiant . az énekes zenél legtöbb ideje nálunk(tanárhoz nem járt,majd most akar vmikor), és felvételen nekem is vékonykának tünt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Július 9, 2009 Share Posted Július 9, 2009 Hát nemtom, én éreztem benne valamit Lehet, hogy csiszolni kell rajta, de jó lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Július 14, 2009 Share Posted Július 14, 2009 ááá, elfelejtettem mondani,hogy 24-én, vagyis jövő hét pénteken, pesten a crazy mama nevü helyen játszunk 10 órától gondolom vannak köztetek pestiek, ha kedvetek szottyan gyertek nézzetek meg minket, és dumálgathatunk csak keressetek meg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
p()rTal Posted Július 18, 2009 Share Posted Július 18, 2009 Sziasztok! Vettem egy gityót, és igazából fogalmam sincs hogy ez milyen márka, neten semmit sem találtam róla, boltban kérdeztem, azt mondták hogy ezeket a gitárokat egy namtudommilyen cég gyártotta, éshogy kiválasztottak pár "legendás" gitárt amit újragyártottak. Nemtudom. Ti mit mondtok róla? hátha ismerős: A hangjával pedig tökéletesen meg vagyok elégedve, szép hangzású, és a minősége is profi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Július 19, 2009 Share Posted Július 19, 2009 Hát ha az első elektromos akkor valószínű, hogy meg vagy elégedve vele. Majd ha kipróbálsz jobbakat meglátod mekkora különbségek vannak Mennyibe került? Ez amúgy egy Fender Stratocaster utánzat lesz. Más: Most, hogy nagyjából készen áll a banda felvettünk itthon 3 demónak se nagyon nevezhető demót. Ez azt jelenti, hogy guitar pros dob, basszus gitárokat én vettem fel egy gagyi mikrofonnal + az ének. Azért belinkelem hátha érdekel valakit http://www.myspace.com/firstmemories Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Július 19, 2009 Share Posted Július 19, 2009 most láttam egy eladó legend-et, ami lp utánzat. azt irták h kb 20 éves. ha tényleg a 80-as,90-es években készültek, akkor jok lehetnek am eladtam a pivi fejemet, uh most erősitő váltás van folyamatban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
p()rTal Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 Akkor nemtudtok róla semmit sem mondani?? xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbike Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 Hali! Azon kezdtem el töprengeni, hogy lehet cseréltetek egy pickup-ot az LTD M-50-emben. Én egy EMG HZ-re gondoltam, ami úgy árban is jó szerintem meg hangilag is. (hídnál lesz cserélve) Szerintetek ez jó döntés vagy tudtok v.mi jobbat ajánlani esetleg? Ja meg, hogy mennyi kb. manapság egy pickup csere, mer én nem szívesen nyúlok hozzá mert nem nagyon vágom az elektronika részét, és nem akarom, hogy esssetleg v.mi gebasz legyen. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbike Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 ja meg (bocs , hogy 2-be írok..) , hogy metalra kéne, abbol is a core fajta. Tehát fontos a jó hangzás a riffeknél. Na csak azért mondom, hogy mennyire felel meg ezekre a célokra az EMG HZ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratt Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 p()rTal: http://www.legendguitars.com/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 Akkor nemtudtok róla semmit sem mondani?? xD mikori gitár? milyen tipus? vmit te is irjál, mert igy nem tudunk irni mi se... ja meg (bocs , hogy 2-be írok..) , hogy metalra kéne, abbol is a core fajta. Tehát fontos a jó hangzás a riffeknél. Na csak azért mondom, hogy mennyire felel meg ezekre a célokra az EMG HZ? ujonnan veszed? csak mert annyiért biztos h van jobb is. am meg a pickupot én is magamnak cseréltem benne. nem nagy ördöngösség. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbike Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 aha, újonnan lenne. igazából nemtom mi erre a stílusra a legalkalmasabb. v.mi javaslat? háát a saját cserét sztem még így elsőre szakemberre bízom, későbbiekben majd lehetséges saját kezüröl beszélni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 Hát az EMG-ket nem nagyon ismerem, de a 81 az egy klasszikus metál humbucker. Jómagam nem szeretem, de sokan dicsérik és még többen használják. Az Ibanez-emben egy Seymour Duncan AHB-1 Blackout van, és szerintem az a tökéletes metál pickup. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbike Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 na igen csak ugye az EMG 81-es az aktív. nekem meg passzív pickupok vannak bent. És a 2 nem a legjobb tudtommal együtt, mert az aktív nagyobb jelet küld ugye. És ezért mindenképpen passzív kéne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 hát én is először cseréltem pickupot és nem tudsz elrontani semmit. ismerek egy arcot, akitől lehet pickupot olcsón rendelni, újonnan usábol, ebayről. ilyen 20 magasságában. és teljesen uj pickupok. én is tőle rendeltem, és minden okés, korrekt arc. a cime: nemeti.tamas@gmail.com de mindenképp vmi nagy jelű pickupot rendelj dimi: pl x2n, d-activator. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbike Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 wow köszi, ez jól jön! te mit rendeltél mennyiért? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 bill lawrence l500xl-t 17-ért. ami szintén egy nagy jelü pickup (dimebag használta többek közt) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbike Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 17-ért? az nem is tűnik vészesnek (bár nemtom mennyiért dobálják őket) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 az nagyon nem, mert itthon használtan láttam 18-ért meg ilyenek. a seymour duncanes változatát, ami nem is olyan jo, azt meg 25 30-ér dobálják. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbike Posted Július 23, 2009 Share Posted Július 23, 2009 felkerült youtube-ra 2 próbán rögzített szám. hát a minőség is ilyen próbatermi, apró bakik még vannak de hallagtható. http://www.youtube.com/watch?v=dpPYGBSreJY http://www.youtube.com/watch?v=rfCDhiWMWdo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Július 27, 2009 Share Posted Július 27, 2009 Szerintetek Seymour Duncanért nem kevés a 25 rugó?Elvileg a bóóótban annyi, de nekem olyan gyanús Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratt Posted Július 27, 2009 Share Posted Július 27, 2009 Szerintetek megéri nyaki humbi-t hátulra szerelni? Jó hangja van? Elromlott a hátsó és nincs fölös 20K-m sajnos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts