mark403 Posted Április 17, 2009 Share Posted Április 17, 2009 jah nyugi, én is teljesen egyedül tanultam meg gitározni, jó az más kérdés h előtte 8 év zenesulim volt csak ugye más hangszeren de elég hamar megtanultam az alapokat és most már a gyorsasággal sincs annyi gondom mint volt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Április 17, 2009 Share Posted Április 17, 2009 Szintén magamtól tanultam meg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Április 17, 2009 Share Posted Április 17, 2009 Szintén magamtól ööö... tanulok Tanárra sajnos se pénzem, se energiám, se időm :-/ Úgyis saját magam szórakoztatására játszok. Még. Amúgy végül egy Kustom quad dfx65-öst vettem 60Ezer forintért. Igaz, hogy most már mindegy, de szerintetek megérte? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Április 18, 2009 Share Posted Április 18, 2009 sztem jo, nem probáltam még, de szimpatikusnak tünik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Április 18, 2009 Share Posted Április 18, 2009 jóformán én is magam gitározok a guitar pro segítségével xD szeretnék tanárhoz járni csak még nemtok senki értelmeset aki tanítana ..aki lenne arra meg nincs időm :\ . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Április 18, 2009 Share Posted Április 18, 2009 Köszi a válaszokat. Nekem is ezért lenne nagyjából gond, ha tanár kellene. Ha nektek sikerül tanár nélkül, akkor szerintem nekem is. Már csak a pénzt kell összekaparnom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Április 18, 2009 Share Posted Április 18, 2009 Valamin játszottál korábban? Mert nálam segített hogy gitározás elött tíz évet zongoráztam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Április 18, 2009 Share Posted Április 18, 2009 Nem. Csak az alap zenei ismereteim vannak. Nagyjából (nem nagyon) tudok kottázgatni, stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geniuz Posted Április 20, 2009 Share Posted Április 20, 2009 Lehet hogy barom kérdés,de mi számít alap zenei ismeretnek?Amúgy én is nyáron szeretnék elkezdeni gitározni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabe20 Posted Április 20, 2009 Share Posted Április 20, 2009 Talán amit az általános akadémián tanítanak , egyébként én is nemrég kezdtem, feltúrtam a netet tananyagok után...mostanra elég jól elpengetek ezt azt, gyakorolni kell... Ha már benéztem lenne egy kérdésem is, Epiphone les paul 100-as modellről tud e valaki mondani néhány közelebbi tapasztalatot, ugyanis ilyet szeretnék vételezni, és jól jönne valami infó vásárlás előtt. Köszi előre is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tincsi666 Posted Április 20, 2009 Share Posted Április 20, 2009 szintén magamtól tanultam, önmagam szórakoztatására játszok, írok számokat stb. régebben doboltam is, szintén magamtól, de az nem ide való téma Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Április 20, 2009 Share Posted Április 20, 2009 Hm.. én is magamtól kezdtem el gitározni, és ez így is ment több mint 3 évig.Egész jól haladtam, most tanárhoz járok, és talán azt mondtam régen, hogy tök felesleges tanárhoz járni, magadtól is rá lehet jönni a dolgokra... nos nem minden esetben felesleges... ugyanis, ha téged egy olyan ember tanít aki eszméletlen jó gitáros, akkor nem csak, hogy gyorsabban haladsz, de az is jó ha megosztja veled a tapasztalatait, ezáltal is fejlődsz.Nem érzem úgy, hogy a tanításra kiadott pénz felesleges lett volna, örülök, hogy így döntöttem.Plusz zeneelméletileg is összeszedtem magam az sem hátrány. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szotyiiii1 Posted Április 21, 2009 Share Posted Április 21, 2009 Sziasztok basszerek!!!! Keresek egy bőgöst a bandámba!!! Stílus HObo Bill P.Box P.Mobil RIce Tűzkerék!!! HA érdekel írj privet v. itt kösz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Április 22, 2009 Share Posted Április 22, 2009 Hm.. én is magamtól kezdtem el gitározni, és ez így is ment több mint 3 évig.Egész jól haladtam, most tanárhoz járok, és talán azt mondtam régen, hogy tök felesleges tanárhoz járni, magadtól is rá lehet jönni a dolgokra... nos nem minden esetben felesleges... ugyanis, ha téged egy olyan ember tanít aki eszméletlen jó gitáros, akkor nem csak, hogy gyorsabban haladsz, de az is jó ha megosztja veled a tapasztalatait, ezáltal is fejlődsz.Nem érzem úgy, hogy a tanításra kiadott pénz felesleges lett volna, örülök, hogy így döntöttem.Plusz zeneelméletileg is összeszedtem magam az sem hátrány. én is akarok tanárhoz menni mindenképp. Ősztől elvileg pesten tanulok, uh keresek vmi jo tanárt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Április 26, 2009 Share Posted Április 26, 2009 Sziasztok! Lenne 1 kérésem, keresem az Alma együttes: Ma van a szülinapom http://www.youtube.com/watch?v=hi3pbtrqy70 kottáját, tabulatúráját, "szólót" tehát bármit, hogy el tudjam játszani a dalt, ha valaki tud segíteni megköszönöm. Üdv: Eric Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty89 Posted Április 27, 2009 Share Posted Április 27, 2009 Hm.. én is magamtól kezdtem el gitározni, és ez így is ment több mint 3 évig.Egész jól haladtam, most tanárhoz járok, és talán azt mondtam régen, hogy tök felesleges tanárhoz járni, magadtól is rá lehet jönni a dolgokra... nos nem minden esetben felesleges... ugyanis, ha téged egy olyan ember tanít aki eszméletlen jó gitáros, akkor nem csak, hogy gyorsabban haladsz, de az is jó ha megosztja veled a tapasztalatait, ezáltal is fejlődsz.Nem érzem úgy, hogy a tanításra kiadott pénz felesleges lett volna, örülök, hogy így döntöttem.Plusz zeneelméletileg is összeszedtem magam az sem hátrány. Osztom!!Nem mindegy hogy hogyan tanul meg az ember gitározni!!Am. én is tanárhoz járok és nagyon nagyon sokat fejlődtem 1 év alatt!Gitározni bárki meg tudd tanulni de jól gitározni az már más téma... és egy kis elmélet nem árt amúgy sem! Más:Ki milyen dalt ill. technikát tanul mostanság a gityóján? Én:Under the bridge Sound of silence Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackie1218 Posted Április 27, 2009 Share Posted Április 27, 2009 off: Ennyi userbart még nem láttam. Vedd már le bameg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty89 Posted Április 27, 2009 Share Posted Április 27, 2009 off: Ennyi userbart még nem láttam. Vedd már le bameg. Bocsi amúgy hogy tudom úgy berakni hogy csak egyben váltogassa vagy inkább csökkentsem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Április 28, 2009 Share Posted Április 28, 2009 Szerezz egy GIF szerkesztőt, szerintem akad pár az Applications topikban... mindenesetre ezeket azonnal szedd ki, mielőtt a moderátorok látják meg és megbüntetnek Hmm... mostanában már nem nagyon tanulok számokat... pedig kéne.De inkább csak imprózgatok, meg eljátszok néhányat amiket már tudok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Április 29, 2009 Share Posted Április 29, 2009 Ismerős..., amikor meg keresek valamit amit tanuljak és nem megy elsőre akkor elmegy a kedvem az egésztől és játszok olyat amit már tudok (igaz azokat meg már kezdem unni ) De néha meg úgy rákockulok 1 számra, hogy egész nap azt tanulom/játszom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark403 Posted Április 29, 2009 Share Posted Április 29, 2009 énis msotanában impró, de ma kezdtem bele mondjuka Children Of Bodom - Everytime I Die c. számába és feladta a leckét rendesen de nekem sosem megy el a kedvem ha nem megy elsőre, ha 1x belefogok egész nap tudnám csinálni XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty89 Posted Április 29, 2009 Share Posted Április 29, 2009 oksa köszi h szóltatok teszek ellene Amúgy sztem az ember olyanba kezdjen bele amihez megvan z ügyessége Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Április 30, 2009 Share Posted Április 30, 2009 Hm.. az ügyesség fejlődhet gyakorlás közben is.Bele lehet fogni nehezebb számokba, amiknek a szintjét még nem értétek el, ha gyakoroltok egy idő után menni fog az is.Jó ezt nem úgy kell érteni, hogy aki fél éve gitározik nyugodtan essen neki egy Steve Vai számnak az kicsit több idő lenne.Az alapokat azért fel kell építeni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Április 30, 2009 Share Posted Április 30, 2009 ja én is igy vagyok vele. van olyan szám amiből csak pár részt tudok, meg szolokbol is kihagyok még egy két részt, és majd ha jobban megy akkor megtanulom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMmY_hun Posted Április 30, 2009 Share Posted Április 30, 2009 Sziasztok! Megint szeretnék kérdezni valamit Nemrég került hozzám egy Marshall AVT 50-es kombó, azonban van egy kis hibája, méghozzá az hogy nem a gyári hangszóró van benne. Nos én szeretnék bele venni egy olyat, mint a gyári, esetleg jobbat. Annyit tudok hogy a gyáriban Celestion márkájú hangszóró van, de a pontos típusát sehol sem találtam meg. Szóval aki esetleg tudja hogy milyen a típusa, vagy esetleg tudna jobbat ajánlani (főleg heavy metalra kellene) az légyszí írjon. Nagyon szépen köszönöm előre is! Üdvözlet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Május 2, 2009 Share Posted Május 2, 2009 Hm. Ami van benne milyen? Mert nem látom lényegét annak hogy valaki rosszabbra cserélné a gyárit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMmY_hun Posted Május 3, 2009 Share Posted Május 3, 2009 Ami benne van az egy elég gyengusz, 50W-os hangszóró. Én sem értem mért cserélték le a gyárit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Május 3, 2009 Share Posted Május 3, 2009 A mostani milyen márkájú? Az eredeti is 50W-os hangszóró lehetett a típusszám alapján. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Május 3, 2009 Share Posted Május 3, 2009 http://professional.celestion.com/guitar/index.asp itt fent van biztosan más: képzeljétek fejlesztem a gitár cuccom a ballagási pénzemnek hála ezek vannak tervbe: http://www.banzaieffects.com/files/images_detailed/20061_2.gif http://www.guitarfuel.com/images/se-geq.jpg http://www.dragonflymusic.us/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/.pond/se-vch.jpg.w560h506.jpg az mxr-t torzitásra ugye, az eq-t szolokiemelésre, a chorussal meg a tisztát akarom egy kicsit tuningolni. de lehet, h veszek még egy wireless-t is. tudtok ajánlani esetleg ien árkategoriában más pedált? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMmY_hun Posted Május 3, 2009 Share Posted Május 3, 2009 A mostani milyen márkájú? Az eredeti is 50W-os hangszóró lehetett a típusszám alapján. Az 50 a típusszámban az erősítő teljesítményére utal, nem a hangszóróéra. Mindenesetre már tudom mit veszek bele. Köszi szépen mindenkinek a segítséget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts