Chryss Voller Posted Március 24, 2009 Share Posted Március 24, 2009 + a tone jó ha fel van tekerve... bár nekem nem is lehet állítani, szóval mindig maxon van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Március 25, 2009 Share Posted Március 25, 2009 én is mindig maxra nyomom a tonet, nem birom ha tompa a hangja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Március 28, 2009 Share Posted Március 28, 2009 Itthon én is, de próbaterembe hajlandó össze-vissza sípolni, akkor kicsit letekerem és nem is zúg annyira. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbike Posted Március 28, 2009 Share Posted Március 28, 2009 pengetőkhöz visszatérve egy kicsit. ha jó keményet szeretitek, és azt aminek elég nagy hegye van akkor ajánlom a Dunlop Sharp-ot. Nekem nagyon bejön. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellion88 Posted Március 28, 2009 Share Posted Március 28, 2009 Ez nekem egy kicsit túl hegyes. Lehet ezzel normálisan darálni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark403 Posted Március 28, 2009 Share Posted Március 28, 2009 váá ez nagyon ász pengető, csak 1x volt ilyenem de sajnos 3 nap alatt eldaráltam (Children Of Bodom-ot játszottam XD) de csak ajánlani tudom, főleg szólózáshoz és arpeggiokhoz is tökéletes volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Március 28, 2009 Share Posted Március 28, 2009 Én Dunlop Tortex-eket használok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Március 29, 2009 Share Posted Március 29, 2009 wegen pengetőkről hallottatok? kézzel késziti egy koma, és 4db 6000ft-ba kerül a stageshop forgalmazza http://www.stageshop.hu/nf.php?px0=95&px1=156&tx=0 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbike Posted Március 29, 2009 Share Posted Március 29, 2009 Ez nekem egy kicsit túl hegyes. Lehet ezzel normálisan darálni? Hogy lehet-e?? nagyon komolyan lehet vele játszani a 16-odokat. én már csak ilyet használok nagyon jók szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Március 29, 2009 Share Posted Március 29, 2009 én planet waves-t használtok, jol jönnek vele az üveghangok meg minden. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batasuna Posted Március 29, 2009 Share Posted Március 29, 2009 szerintem hangold hangoló géppel vagy vagy kézileg az 5. bundnál ahhoz viszont jo fül kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Március 29, 2009 Share Posted Március 29, 2009 Hát nem tudom mit mondjak ezekröl a Wegen-ekröl... Nem hiszem hogy annyival jobbak lennének mint a többi, hogy ennyit megérnek. Aszongya kopásálló, dehát egyszer ez is elkopik. Meg ha Chuck Schuldinernek is jó volt a Tortex, akkor jó nekem is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Március 29, 2009 Share Posted Március 29, 2009 hát abban biztos vagyok h tovább bírja a dunlopnál is . de nyilván egy idő után elkopik, mert nem hiszem h gyémántból lenne( bár az is kopik). én azért kipróbálnám. más: képzeljétek, csinálunk egy akusztikus bandát, persze a lényeg az üreges gitárokon van(értsd: nem elektromos). 5-6 gitáros, 3 énekes, kongás, meg iesmik lesznek benne, és ien pár akkordos ismertebb számokat nyomunk majd, lényeg a közös énekléseken lesz ugyis én már nagyon várom. és neve laza fröccs projekt :D (mi már csak ien furcsa neveket tudunk) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Április 2, 2009 Share Posted Április 2, 2009 megfigyeltem h akárhányszor irok ide a topicba, az meghal 3-4 napig :D mit csinálok rosszul?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Április 2, 2009 Share Posted Április 2, 2009 Tégy egy szívességet és ne írj ide többet, ok? ........ csak vicceltem nemtom, nekem is volt már ilyen érzésem. Amúgy én azon filózok, hogy hogyan tudnám díszíteni a gitárom... meg mivel.(a matrica felejtős XD ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Április 2, 2009 Share Posted Április 2, 2009 pedig már komolyan elhittem viccen kivül festesd át, vagy csináld te magad. nyáron én is átfestem a vorsonomat, meg átalakitom a testét, lecsiszolom, meg kap hangszedőt, kulcsokat(normálisat). és a festése ien lesz: http://www.youtube.com/watch?v=8XUEbXAm-hY rohadt jol nézki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Április 2, 2009 Share Posted Április 2, 2009 Aha, ez nagyon nagy! Gondolkoztam már magam is rajta, csak nem nagyon értem hogy mit kevert bele mibe... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Április 2, 2009 Share Posted Április 2, 2009 Hmm, tényleg nem rossz de inkább vmi formát vagy vmi szimbólumot kéne ráfesteni... csak nemtom mit.Ahhoz viszont le kell csiszolni a lakkot, meg újra lefesteni, aztán lakk vissza :| hajjaj, necces.Pár hete megnéztem hogy nézne ki rajta egy koponya, szóval megkértem barátnőmet hogy rajzoljon rá egyet egész jó, de alkoholos filc... hát a lakkon az nem sokáig marad meg már a fele le is kopott, és mostmár meg is kell takarítani szóval le fog jönni.De vmi durca dolog kéne rá... hmm... francba, semmi ötletem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Április 3, 2009 Share Posted Április 3, 2009 Aha, ez nagyon nagy! Gondolkoztam már magam is rajta, csak nem nagyon értem hogy mit kevert bele mibe... hát viz az alap ugye, és olajalapu festék a tetején (az fent marad ugye). plusz vmi alap réteget kapott a gitár, ien alapot szoktak kocsiknál is, lényeg h ne üssön el a tényleges festékszintől ( ha fehérre akarják, akkor nem fekete az alap). ezeket összekeveri és belemártja. mielőtt meg venné ki, azelőtt a maradék festéket eltávolitja, h ne ronditson be a gitár mintázatába. de eszméletelenül néz ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Április 3, 2009 Share Posted Április 3, 2009 Ilyen könnyü? Én ezt megcsinálom a Squieremen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Április 4, 2009 Share Posted Április 4, 2009 az még kérdéses számomra, h sima olajalapú festék, vagy kicsit másmilyen? de sztem ha először teszel egy darab fán kisérletet, akkor jonak kell lennie Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMmY_hun Posted Április 5, 2009 Share Posted Április 5, 2009 Sziasztok! Lenne egy kérdésem Valaki meg tudná mondani hogy milyen effektet használnak a Red Hot Chili Peppers - Under the Bridge című számában? Még csak 10 hónapja gitározok, és nem értek hozzá annyira :$ Köszi előre is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Április 5, 2009 Share Posted Április 5, 2009 pontosan melyik részre gondolsz? mert én nem hallok semmi effektet, max a végefele egy kis chorus, de semmi több Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Április 6, 2009 Share Posted Április 6, 2009 Gitárosok! Ti szoktatok basszerolni néha? Én most cseréltem pár napra haverommal akinek basszusgitárja van, huzamosabb ideig még nem basszeroltam, nem is olyan nehéz mint hittem, bár fizikailag megerőltetőbb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Április 6, 2009 Share Posted Április 6, 2009 ja én is szoktam néha a basszgitárosunkén. a pengetőkéznek nehezebb joval, de ha ujjal nyomom, ugy isteni( csak a hurváltás még nem megy olyan gyorsan ) más: ma délután elkezdtem átalakitani a vorsonomat. nyak le, elektronika ki, minden csavar egy helyre rak, és kialakit az uj forma,majd festék lecsiszol. eddig jutottunk faterral egyelőre (nagy jo lesz ) kap olyan festést mint amit fentebb linkeltem, meg egy normális hangszedőt, meg satus kulcsokat. igazi metálbalta lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Április 6, 2009 Share Posted Április 6, 2009 Gitárosok! Ti szoktatok basszerolni néha? Én most cseréltem pár napra haverommal akinek basszusgitárja van, huzamosabb ideig még nem basszeroltam, nem is olyan nehéz mint hittem, bár fizikailag megerőltetőbb Én basszusgitározom Ha ujjal pengetsz az nem annyira megerőltető Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Április 6, 2009 Share Posted Április 6, 2009 Ujjal nem megy olyan jól és szerintem jobb hangja van pengetővel De amúgy már kezd hiányozni a jó öreg gitárom, szóval hamarosan visszacseréljük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Április 6, 2009 Share Posted Április 6, 2009 más: ma délután elkezdtem átalakitani a vorsonomat. nyak le, elektronika ki, minden csavar egy helyre rak, és kialakit az uj forma,majd festék lecsiszol. eddig jutottunk faterral egyelőre (nagy jo lesz ) kap olyan festést mint amit fentebb linkeltem, meg egy normális hangszedőt, meg satus kulcsokat. igazi metálbalta lesz Hát erre kíváncsi vagyok! Jómagam is imádok tuningolni, bár csak egy baltát alakítottam át eddig, egy Squier Affinity Stratocaster-t, ami elég jó lett Hangszedök kicserélve (S-S-S helyett H-X-H lett), híd kicserélve, új 5-way switching system (híd, mindkét felezve, nyak, nyak felezve, nyak out of phase - magyarul fogalmam sincs). Szóval így külsöleg annyit nem változott. Majd rakok képet mikor átjutok a lustaságomon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Április 6, 2009 Share Posted Április 6, 2009 helyes, én is linkelek be majd képet. ma csak 3 db készült, de majd ha végeztünk akkor linkelek párat a fontosabb állomásokról. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMmY_hun Posted Április 7, 2009 Share Posted Április 7, 2009 pontosan melyik részre gondolsz? mert én nem hallok semmi effektet, max a végefele egy kis chorus, de semmi több Hát én a legelejétől kezdve mintha hallanék valami effektet, szóval nem egy lecsupaszított gitárhang. Legalábbis szerintem És ezt szeretném kideriteni hogy mivel érhető el olyan hangzás. Vagy esetleg a gitár a felelős? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts