b4m Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 1 db, és ... hú... hát nagyjából metálra kell.NEM numetal! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Ó, egy humbucker, mint a régi superstratókban...! Zúzásra a legjobb. 20k az kb. 80 euró, nem? Meglássuk mit találok. EDIT: Itt van egy, ami szerintem jónak ígérkezik: http://www.thomann.de/gb/dimarzio_dp102fcr.htm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Hm hm jónak tűnik 18ropiért... csak ez a pickupvásárlás eléggé zsákbamacska dolog.Meg lehet vhogy hallgatni ennek a hangját? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellion88 Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Szerinem nézzél valamilyen EMG-t. 20K körül nagyon faszák vannak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 én is emg-t mondom, tipikus metál pickup, 81, vagy 85, valamelyiket, ujonnan vna 20 körül, használtan még olcsobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Uhh, az EMG 85 elég jól szól, kösz srácok, még filózgatok... de lehet előbb egy normális gitárt kéne venni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Csak arra hívnám fel a figyelmedet, hogy az EMG-k java aktív, mint a 85 is, ha jól emlékszem. Persze be lehet az aktívokat gyömöszölni egy passzív elektronikás gitárba - haverom megcsinálta, épp EMG 81 és 85-tel, de elég sokat szenvedett vele, és a 9V nem fér rendesen bele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Igen az pont feltűnt amikor olvastam a tartozékait ... fúú de annak az EMG85 nek isteni hangja van De inkább úgy döntöttem hogy valahogy összeszedem a pénzt az Ibanezre amit kinéztem (és amit egyszerűen nem találok a neten ) Majd ha annak megunom a hangját akkor veszek bele egy EMG-t vagy DiMarziot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Csak arra hívnám fel a figyelmedet, hogy az EMG-k java aktív, mint a 85 is, ha jól emlékszem. Persze be lehet az aktívokat gyömöszölni egy passzív elektronikás gitárba - haverom megcsinálta, épp EMG 81 és 85-tel, de elég sokat szenvedett vele, és a 9V nem fér rendesen bele. igen, aktív, de sztem a kapcsolok üregében bőven elfér az elem, ahol a kábelek is vannak. de javitsatok ki, ha nem jol mondom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellion88 Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 De azért van passzívból is vagy 8 féle... Szóval nem kell aktívat venni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kizi Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Hello SkoldBoxKross én személy szerint inkább a Stagg-ot vagy a Cort-ot ajánlanám. Ha már Fendert veszel az inkább ne Sguier legyen. Meg a Fendernél vannak jobb metál gitárok. Nekem is Stagg-om van bár az L-400 Rock és én nem mondanám tanuló gitárnak. Több mint 3éve gitározok és nekem tökéletes. Meg a 9éve gitározó haveromnak is Stagg van és ő is imádja. A Cort az nem lehet rosz szeintem. De (javítsatok ki ha tévedek) szerintem a Cort az inkább leutánozza a más gitármárkákat. De szerintem nézd meg az Árkádiában egy Ibanes rg gitárt(sajnos nem tudom már a típusszámát). Én kipróbáltam és rohadt jól szólt.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kizi Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 SkoldBoxKross hozzászólását miért törölték? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 wow, én meg furcsáltam h kinek válaszoltál... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbike Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Képzeljétek mi törént ma. Bementen a MusicShopronba kipróbálni a Marshall mg 15 cd kombót. kezembe nyomtak hozzá egy epiphonet és olyan szép hangja volt hogy nem lehetett ott hagyni, ezért meg is vettem a kombót Aki kisebb kombókban gondolkodik azoknak agyon tudom ajánlani. Olyan vastag hangja van mint a barom A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark403 Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 nekem pontosan ilyenem van és tényleg nagyon jó kis kombó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark403 Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 amúgy most kaptam egy Boss ME-50-es multieffektet, naggyon jó cucc, imádom:) még mondjuk ki kell jobban tapasztalnom, mert nem ismerek midnen effektet meg annyi beállítás van rajta, hogy egész nap elsórakoznék vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ace Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 nekem pontosan ilyenem van és tényleg nagyon jó kis kombó! Akkor már hárman vagyunk! Nekem is tökéletesen megfelel. Csak be- és kikapcsolásnál elég nagyot "kattan" a hangszórója. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbike Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Annak utána néztem az nem baj, mert nem roncsolja a hangfalat, csak hát ugye mégis hallod... Amúgy meglepődtem milyen hatalmasat szól a méretéhez képest! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabyhajdu Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Sziasztok!Most vettem egy elektromos gitárt de nincs valami metal hangja,szentetek mit csináljak:vegyek hozzá valami tozitod vagy mi? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabyhajdu Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Sziasztok!Most vettem egy elektromos gitárt de nincs valami metal hangja,szentetek mit csináljak:vegyek hozzá valami tozitod vagy mi? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 pff... erősitőd van? azon van torz csati? mien gitár pontosan? kicsit konkrétabbat is kérdezhetnél... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbike Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Egy az hogy tényleg jobban kifejthetted volna, másik az ,hogy nem kell egy kérdést 3x leírni. Úgyis észrevesszük... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabyhajdu Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 GITÁR: SX SST-62 Stratocaster forma Test: égerfa Nyak: juharfa Fogólap: rózsafa, 22 bund Pick-up: 3 single coil Szabályzók: 1 hangerő, 2 hangszín, 5 állású kapcsoló Bridge: Vintage tremolo Hardware: chrome Szín: BK (black), 3TS (3 Tone Sunburst) ERŐSÍTŐ: SX GA-1065 gitár combo 10 Watt-os teljesítmény Speciális 5,5” hangszóró 3 sávos EQ (mély, közép, magas), hangerő, torzító kapcsoló (drive) fejhallgató kimenet Kábel, hangológép, pánt, pengetők, tok + ajándék SX Guitar Power DVD! Nagyábol ez!Még kezdő vagyok a gitározás terén,de a leckéket amit tanulok más mint amit én játszok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbike Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Hát ha a kombón van 3 sávos EQ akkor azzal kell játszani, hogy elérd azt a hangot ami neked tetszik. De majd szerintem jól jóhet majd egy pedál mert ezek a kissen kombóknak nincsen egy nagy metal hangzása. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabyhajdu Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 köszi szépen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Talán egy multiefektet is vehetnél. Igaz drágább, mint egy sima OD-pedál, de hosszú távon sokkal hasznosabb. Mennyit tudsz rááldozni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 ha jol látom, egy drive csati szolgál torzként, az télleg nem egy metál hangzás, hanem rock. hát vagy torzitopedált veszel, vagy multit, ez rajtad áll Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spacemarine00 Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Egy kezdő multit én is tudok ajánlani, azzal meg ismeri az ember a Delay-t, Flanger-t,Cohrus-t meg a többi zsír effektet. Valakinek van tapasztalata hét húros gitár terén? Mert az lenne a kérdésem hogy a legfelső H húr menyire van meg feszítve, menyire terheli a nyakat? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Lényegtelen, mivel a hét húros nyak eleve arra van tervezve... Amúgy szerintem nem terhelheti nagyon, mivel lazább mint a többi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts