PauL_MarloW Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 Üdv skacok nemrég vettem egy elektro gityót és én mint kezdő azt szeretném kérdezni h az alapokat internetről honnan tudnám megtanulni?találtam már én nem 1 linket de a ti véleményeteket is szeretném "látni" erről a dologról. JA és a gitár amit vettem: Baltimore BT-2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 www.gitarozz.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 Vagy ha tudsz angolul: www.justinguitar.com Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Október 6, 2008 Share Posted Október 6, 2008 Justinguitart birom én is, khmtube-on szoktam nézni a videóit egyébként ajánlanám még a Guitar Pro-t, mert rengeteb TAB ot tudsz hozzá szedni, hasznos kis cucc, tényleg sok sikert amúgy szép gitár Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Október 6, 2008 Share Posted Október 6, 2008 Kösz szépen a segítséget a Guitar prot használom is ^^elkezdtem tanulgatni rajta a rage against the machine- bulls on parade c. számát az eleje már megy . Kösz a gitár dicsérését...gondolkozok msotazon h ezt a három rétegű koptatót lecserélem plexire...szerintetek milyen vastagságú 1 3rétegű koptató? mert nincs olyan szerszám az albiban amivel megtudnám mérni..vonalzóval meg nem fogok , tudok nekiesni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Október 6, 2008 Share Posted Október 6, 2008 sztem ahány márka annyiféle vastagság. de a legjobb ha leszeded és megméred Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Október 6, 2008 Share Posted Október 6, 2008 Szerintem nem az a lényeg, hogy milyen vastag az ami rajta van, hanem hogy a csavarok eléggé átérjék a plexit.Szedj ki egy csavart és nézd meg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 Szerintem meg semmi baj a 3-rétegüvel... Épp a Face Of Melinda c. számot tanulom Opeth-töl. Jó szám nagyon, alig várom már hogy jól menjen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuitaristFromTh3HeLl Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 Sziasztok srácok,van pár videóm youtubeon csekkoljátok plz http://www.youtube.com/user/guitaristfromth3hell KÖSZÖNÖM!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 Milyen hangolásban van a Toxicity? Drop C? Amúgy kár, hogy kihagytad azt a király átvezető részt a számból.Az a "tá titititi ti ti tá" szóval vágod melyik Szóval ettől eltekintve szépen eljátszottad. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuitaristFromTh3HeLl Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 helló b4m igen drop c-be vagyok a vidin.... a "tá titititi ti ti tá"-t meg direkt hagytam ki de tudom azt is Igazából nem ezeket szoktam játszani csak volt egy hetem amikor systemes kedvemben voltam De majd rakok fel pár új videót ha lesz időm, mint pl: -Metallica-one -AC/DC Thunderstruck -Jimmy Hendrix Purple haze Dragonforceot meg most tanulom a héten szal jövhéten lesz az is fennt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 Nagyon jó, nagyon jó Vennék fel én is videot, csak jelenleg nincs mivel, mert a vindóz és a webcamom vmin összeveszett aztán a kamera folyton befagy, és csak a restart segít Meg a minőség sem túl jó vele. DE!ha minden igaz, akkor holnap fel fogunk venni pár számot, csak le kell cuccolni a gépet a próbaterembe. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovike Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 én most szeretnék venni egy Squier Vintage Modified Jazz Bass-t szerintetek érdemes lenne ilyet vennem? Üdv: Kövi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Október 10, 2008 Share Posted Október 10, 2008 hát ujan vagy használtan? amugy nézzél cort-ot is, ebben a belépő kategoriában azok nagyon jók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Október 10, 2008 Author Share Posted Október 10, 2008 na rég jártam már itt ... látom azóta becsaklakozott még néhány metal face aminek örülök. GuitaristFromTh3Hell: nemrossz a SOAD cover ,de azért van még mit csiszolni rajta A saját számotokat is meghallgattam ,de igazából néhány érdekes témán kívül nem volt annyira jó... a témák elmennek benne ,de ahogy össze van rakva maga a szám ,az döcögős ,és több helyen megtöri a dalt ,és ezáltal a hangulatát. Ha kis jammelésnek szántátok és ezt a számot ott imprózzátok ,akkor viszont elismerésem Chryss Voller : Örülök ,hogy van végre egy másik OPETH fanatikus is a fórumon ... Én a Deliverance ,Blackwater Park , Fair Judgement , Clousure számaikat tanultam meg eddig . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nietzcko Posted Október 10, 2008 Share Posted Október 10, 2008 Akarok venni valamikor egy külső hangkártyát, ami tud asio-t, h. tudjam használni pl a GuitarRig-et. Tudtok valami jó, vagy mit ajánlanátok? (azért kell külső mert laptopom van) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Október 10, 2008 Share Posted Október 10, 2008 ALAP: Örvendek. Amúgy a bandámmal a Bleak-et nyomjuk most, lehet elő is fogjuk adni majd... ha egy olyan hosszú számmal felléphetünk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Október 14, 2008 Share Posted Október 14, 2008 Játszogattam tegnap a Für Elise-t (Beethoven) gityón, nagyon poén, próbáljátok ki Elszórakoztam vele sztem egy órát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locky Posted Október 15, 2008 Share Posted Október 15, 2008 Csa all! En is gitarozok, februarban vettem egy Jackson JS1-BLK t, azota kicsit fejlodtem de van meg mit csiszolgatni a tudasomon:D Jo a topik, csatlakozom en is a beszelgeteshez! Ilyen a gitarom: http://www.muziker.hu/default.aspx?Jackson...s=kod_id;100075 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Október 15, 2008 Share Posted Október 15, 2008 jol néz ki, igazi metálbalta meg a forditott concorde fej is nagyon teccik. eccer veszek egy jacksont is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freetank Posted Október 22, 2008 Share Posted Október 22, 2008 Sziasztok! Tabulatúra híján egy kéréssel szeretnék hozzátok fordulni. Kellenének nekem Brownie McGhee-s számok tabulatúrái főleg olyanok, amikor még Sonny Terryvel zenélt. Ha esetleg még előfordul nálatok Muddy Waters, James Cotton, Sonny Boy Williamson, Willie Dixon vagy Howlin Wolf tabulatúra, és feltöltenétek nagyon megköszönném-az utóbbiakból igaz találtam néhány tabulatúrát, de nekem más tabulatúrák kellenek tőlük, tehát nem árt ha minél több van -. De jöhet bármilyen tabulatúra, amiben gitár és szájharmonika is van. Előre is köszönök mindent. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Október 22, 2008 Share Posted Október 22, 2008 Ezt próbáld ki, tesó: http://www.e-chords.com/tabs.asp?idartist=10413 ' Szerk.: nem tudja valaki hogy miért ilyen b*szott nagyok a codebox-aim?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freetank Posted Október 22, 2008 Share Posted Október 22, 2008 Köszi:D, de ezeket már megtaláltam, meg én sajnos ilyen akkord leírással nem tudok mit kezdeni, csak a tabulatúrát értem meg:(. Attól hogy tudom mi az akkord attól még az ütemet meg az akkord bontásokat nem tudom. De azért köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Október 23, 2008 Share Posted Október 23, 2008 Chryss őszintén megmondva fogalmam sincs Freetank ezt nem teljesen értem. A bontásos dologban igazad van de ha ismered a számot akkor szerintem a ritmika adja magát de várj. próbáld meg úgy hogy google-be beírod az előadó-számcímet, és mellé hogy guitar pro tab. 911 tabson elvileg fog találni valamit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbike Posted Október 24, 2008 Share Posted Október 24, 2008 Hali! A véleményeteket szeretném kikérni erről a gitárról: Test: szilfa és minőségi jávor, Nyak: jávorfa, Fogólap: rózsafa, 24 bund Hardware: Tune-O-Matic híd Elektronika: 2db VR20 humbucker pick-up, 1db VR12 single-coil pick-up 1db hangerő potméter, 1db hangszín potméter, 5 állású pick-up kapcsoló Második gitár gyanánt. Egy haladó gitárnak megfelelne szerintetek? (metal zenéhez, 13-as húr stb. ... ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locky Posted Október 24, 2008 Share Posted Október 24, 2008 Hat sztem nem annyira akkor mar inkabb sporolj meg egy kicsit es vegyel ibanezt, jacksont vagy ha nem akarsz akkor nezzel vmi squier-t az sztem jobb lenne halado gitarnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locky Posted Október 24, 2008 Share Posted Október 24, 2008 (Bocs h kulon commentbe irom csak most jutott eszembe) Amugy szomszed nemreg vett pont ugyanilyen vorsont, es nem vmi nagy durranas! Sztem ne vegyel vorsont. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spacemarine00 Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 Szerintem is spórolj és vegyél egy ibanezt, legfeljebb használtan. Nekem van vorsonom és a pick-up nagyon szarok, meg hát a szilfa test se a legjobb. Kezdő gitárnak jók de másodiknak nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbike Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 oké köszi a segítséget! ( a szilvafán meg nekem is érdekes állást vett fel amúgy a szemem ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 De még szerencse hogy nem szilvafa, csak SZILfa :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts