ALAP Posted Augusztus 3, 2006 Author Share Posted Augusztus 3, 2006 ja igazad van norbi , szerintem még 1-2 év és majdnem olyan jók lesznek mint mi vagyunk most Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 4, 2006 Share Posted Augusztus 4, 2006 Még jó hogy szerények vagytok Mennyi pancser írt oda véleményt.Volt egy ilyesmi "én már 5 éve gitározom, simán észreveszem hogy kamu.Nem is penget és mégis ad ki hangot a gitár" XDDDDDD 5hónapja sem gitározik ha még ott tart hogy pengetés nélkül nem lehet hangot kicsalni a gityóból. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Augusztus 4, 2006 Author Share Posted Augusztus 4, 2006 hát igen ... vannak ilyen emberek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Augusztus 4, 2006 Share Posted Augusztus 4, 2006 Jaja ALAP mi vagyunk a királyok , Meg te is b4mb00cha Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
andree Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 És én? yy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 Te is andree Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 Ehh, a GigaCenter GitárMágusai nem hangzik rosszul Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 Ja, alapítsunk bandát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
andree Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 Jam-eljünk neten. Valaki komponál alapot, valaki rárak még egy sávot, azután valaki imprózik rá. Guitar Pro 5-be be lehetne írni és azt küldözgetni is könnyű. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 Hm... megkéne csinálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Augusztus 5, 2006 Author Share Posted Augusztus 5, 2006 vagy csináljunk MSN en konferencia beszélgetést WeB Cam mal , és úgy próbálunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 Csak ehhez kéne az msn címetek... Az enyém: csupka.norbert@gmail.com Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Augusztus 5, 2006 Author Share Posted Augusztus 5, 2006 enyém : alap@ak47.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
andree Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 Nincs sajnos Web Cam-em de amúgy andree20@freemail.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guerrilla Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 így kő baszerozni powaaa így meg gityózni :( érdemes mind ketőt végig nézni nem csak az elejét kő baszeros???? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
andree Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 Billy nagy király. A Steve Vai koncertek is vele teljesek. A Live in Astoria DVD-t is csak azért vettem meg mert ő is játszik rajta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 Tudjátok mi jutott az eszembe? Elkéne játszanunk a The Cranberries - Zombie -t. Kell hozzá 3 gitáros, abból 2 db 6 húros meg 1 basszeros, ugyhogy guerrilla szükség lenne rád Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 Jeee Giga-JAM!!! :lol: jó ötlet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 B4mb00cha hogyha megkérhetlek odaadod az msn-edet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guerrilla Posted Augusztus 7, 2006 Share Posted Augusztus 7, 2006 koncerten épp játszottuk. és elég hozzá 2 gitáros. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 7, 2006 Share Posted Augusztus 7, 2006 B4mb00cha hogyha megkérhetlek odaadod az msn-edet? ja persze, azt el is felejtettem dg_messenger@hotmail.com Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Augusztus 12, 2006 Author Share Posted Augusztus 12, 2006 bandámmal is feldolgoztuk a Zombie-t ... 1 ritmus gitár és 1 szóló kell csak bele (a dobon az éneken meg a basszuson kívül ...) na mind1 ,szóval most elutazom ,de jövőhéten lehet ,h felvesszük és akkor leirogatom az átirat tabjait ,amit majd közzéteszek itt néktek ... (Annyival másabb ,mint az eredeti ,h sokkal gyorsabb pörgősebb ,és van 2 szóló rész ...) ha van rá igény és elkészülnek szépen lassan a digitális felvételek akkor esetleg a feldolgozott számot is fefelnyomom mp3 -ba ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 12, 2006 Share Posted Augusztus 12, 2006 Nah arra kiváncsi vagyok.Szeretem az olyan feldolgozásokat amik a régebbi számokat kicsit pörgősebbé teszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Augusztus 12, 2006 Author Share Posted Augusztus 12, 2006 az eredeti számmal sem volt semmi bajom ,csak majdnem elaludtam rajta miközben toltuk ,ezért elkezdtem szórakozni h alápötyögtem mindenfélét az eredeti szám szólójának a stílusában és kb 2X vagy 1,5X gyorsabban kezdtük jáccani + a végére a másik gitáros is elkedett hülyülni így rávette a dobosunkat ,h duplázzon ő meg metált zúzott rá ... egyedi az biztos ,nekem teccik ... akkor majd megpróbálom feltenni és elbíráljátok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomee Posted Augusztus 12, 2006 Share Posted Augusztus 12, 2006 Szevasztok! Nemrég vettem egy Fender Squier Affinity elektromos szólógitár szettet, és egy hawerom mondta, hogy létezik egy olyan program, ami kotta lejátszás közben vmien módon mutatja, hogy melyik húrt kell lenyomni és pengetni, tudtok ennek létezéséről vagy csak kamuduma? Másik kérdés, hogy hogyan tudom a gitárt a számítógépemhez köttetni, hogy gp-ben betudjam hangolni? Ennyi lenne most, előre is köszi a válaszokat! További szépestét minden elvtársnak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
andree Posted Augusztus 13, 2006 Share Posted Augusztus 13, 2006 Az a G.P., ha bekapcsolod hozzá a fogólap képét. Kábel, jack átalakító, vonalbemenet(windowsba bekapcsolni), és ne a gp-t használd hanem az AP guitar tunert(ingyenes az is). Szerintem jobb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Augusztus 13, 2006 Author Share Posted Augusztus 13, 2006 a GP. hangolója tényleg nem leány álom ...Én a Guitar Rig 2 -t szoktam használni ha gépre kötöm a gityót ,szerintem annak van a legjobb hangolója amellett ,h van vagy 1000 effekt benne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Augusztus 13, 2006 Share Posted Augusztus 13, 2006 Szerintem a legjobb hangoló az hogyha az ember vesz hangoló gépet és azzal behangolja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guerrilla Posted Augusztus 13, 2006 Share Posted Augusztus 13, 2006 én üveghangal hangolok...... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Augusztus 13, 2006 Share Posted Augusztus 13, 2006 hm... Guerilla érdekes hangolsz én úgy nem tudnék hangolni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts