ALAP Posted Augusztus 10, 2007 Author Share Posted Augusztus 10, 2007 Hát figy a Foot switch az nemtom mien váltó, de vmit vált (és a nevéből következtetve lábbal kell használni) Lehet a torzítást. Általában az erősítőkön van torzítás, a pedál csak annyiból jó hogy ha pl élesben nyomod akkor elég gáz lenne az erősítőhöz rohangálni/hajolgatni hogy megnyomd a kis gombot,ami kikapcsolja a torzítást Az összetettebb számoknál nagyon jó, pölö Metallica - To live is to die ... én úgy oldom meg (mivel nincs pedálom) hogy gyorsban letekerem a hangerőt, és akkor vmivel tisztább a hangja A foot switch ,avagy láb kapcsoló arra szolgál ,h azokat az effekteket amiket beállítassz az adott kombón ,tudd váltani illetve ki és be kapcsolni ... persze ettől még nem fog kiváltani egy jó kis Distorsion ,vagy METAL ZONE pedált ,de tényleg hasznos cucc... A körömnyi lyuk ,meg nem normális dolog ... Szerintem nem a nyak pálcára (arra a belső fém pálcára amit a gitár fején lévő (általában csavarozott műanyag lappal letakart ) kis résben imbusz kulccsal lehet átállítani ) gondolsz ,mert azt szerintem könnyű megkülönböztetni egy repedéstől ... mindenesetre ha befényképezed webcammal vagy valami és megmutatod itt nekünk ,akkor megmondjuk a frankót ,de látatlanban nem igen tudok semmit mondani ... Pl én is befényképeztem valamit ,kíváncsi vagyok ki tudja mi ez ... ITT Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 Nemtom neked melyik részén van a gityódnak, de én az akusztikusomon láttam ilyet, ahol a test és a nyak rögzítve van... nekem gyakorlatilag egy ilyen rögzíti a nyakat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyzzs Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 A Rolandokon nincs lábkapcsoló!!! Csak jack bemenet a kapcsolópedál csatlakoztatásához! Pedált sajna venni kell, ha ugra-bugrálni akarsz közben... ( azért 1 kráj bébi, , vagy waú-waú pedál nem árthat, hamár a pedálokról szó esett...) Nyak állító csavar: nyílása nem hasonlít a repedéshez...Elo gityo: fejen (eltakarva, ha nem esett le a burkolat...) Aku gityo:a testben a nyak alatt lelhető meg... Az Alap által készített kép számomra felismerhetetlen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 alap sztem a képeden egy gitár nyaka látható háturról, attol a résztől ahnonnan a fej következik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 Most veszem észre... az a kék ott a húr? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 ugy gondolom:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 na nézzétek meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 Hát azott nem vmi biztató jel... Ez bizony repedés .... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 jemo69: sztem szökik a nyak, ugyhogy javittasd meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 Ragasztott, vagy csavarozott a nyaka? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 sztem csvarozott, nem telecaster forma? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 Nekem squirernek tűnik.Azok vannak általában így festve....csak ööö.. balkezes? Vmi ilyesmi a gityód, nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 Szerintem az lehet a gond hogy laza a nyak , ezért ugrott így előre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 nemtuggyátok h squier standardbol van e ilyen szinű mint amit bam benoymott, csak fehér fogolappal? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 Én játszottam egy olyanon nem túl régen.Bár nemtom hogy standard volt e... de tök ugyanez volt, csak fehér fogólappal.. mármint nem fehérrel hanem olyan fa színűvel, mint amilyen a fej meg a nyak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 woahh ( ilyen szín az álmom ) akkor legalább tom h olyant is gyátranak, nemtom a squierguitars.com ra ménem teszik ki hogy mit gyártanak :S na mindegy én milyen volt a gitárr? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 FeERi , ennek a színnek a neve " Sunburst" ilyet keress amúgy Squier ből majd nem 100% hogy találsz , mivel a stratocaster formára vagy ezt vagy a kék színt fújnak legtöbbször Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 Milyen volt?Hát könnyű vele játszani, puhák a húrok, olyan laza cucc De én nem szeretem a fendereket.És régebben említettem hogy a hangerőt játék közben mindig letekertem mert olyan közel van a húrokhoz.Valamint még az nem tetszett hogy nincs 22. bund Van hogy a 22 is kevés, és akkor ezen még annyi sincs, háát zavart egy kicsit.Nem szeretem ha korlátozva vannak a lehetőségek egy gityón. Én jobban szeretek fix húrlábas gitárokon játszani.Amúgy nagyon könnyű gitár, egyszer olvastam hogy egy zenész azért váltott gibsonokról fenderre mert a gibson olyan nehéz volt hogy már fájt a háta.Meg ha Maidenék is stratokkal nyomják sokszor akkor csak nem lehet rossz gitár Úgy gondolom hogy akkordozni tökéletes, így kísérni is jó vele, de sztem szólózásra sem rossz, csak mint mondtam jobban passzol hozzám egy gibson/gibson másolat aminek mondjuk keményebb húrjai vannak és fix húrlábas meg nemtom...más a fogása. De mivel te nem én vagy, azt javaslom hogy próbálj ki több fajtát és úgy döntsd el.Gondolom megengedik a hangszerboltban hogy kipróbáld. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 akkor biztos bullet vagy affinity volt mert a standard az 22 bundos volt. x ray tom h sunburt csak arra a ki**szott weboldalra nemtdnak csak 3 szint kirakni, Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 Akkor ezekszerint a képen levő gityó sem standard. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 nem az bullet, mert megtaláltam a google képkeresőben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Augusztus 12, 2007 Share Posted Augusztus 12, 2007 egy csomó hsz törölve lett... főleg az enyémek milyen képen látható gityóról beszéltek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Augusztus 12, 2007 Share Posted Augusztus 12, 2007 Nekem squirernek tűnik.Azok vannak általában így festve....csak ööö.. balkezes? Vmi ilyesmi a gityód, nem? ő az amúgy FeERi : nem lett volna muszály a guglit zaklatni , elég lett volna ha képen jobb klikk, kép mentése és kiírja a nevét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
geri9010 Posted Augusztus 12, 2007 Share Posted Augusztus 12, 2007 na akkor én is linkelek egy képet találjátok ki h mi ez http://www.pulseonline.com/Schecter/Omen7BLK.jpg soha nem találjátok ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 12, 2007 Share Posted Augusztus 12, 2007 Hmm...törölték a hsz-eket?akkor azért volt olyan érzésem hogy én írtam mást is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Augusztus 12, 2007 Share Posted Augusztus 12, 2007 sztem nem törölték egyébként csak véletlenül akattam rá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Augusztus 13, 2007 Share Posted Augusztus 13, 2007 Hmm...törölték a hsz-eket?akkor azért volt olyan érzésem hogy én írtam mást is OFF: végre valaki észrevette... nagyon sok hsz-t töröltek smsweb topicban is mindenki nézett hogy hova tűntek a kódok ON: sztem én egy gitárt se tudnék felismerni, max hogy strato vagy tele-e Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Augusztus 13, 2007 Share Posted Augusztus 13, 2007 na akkor én is linkelek egy képet találjátok ki h mi ez http://www.pulseonline.com/Schecter/Omen7BLK.jpg soha nem találjátok ki No , szép kis 7 húros gityó . nem lehet túl híres darab ( legalábbis itthon nem valószínű ) olyan samick vagy korai strat formája van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Augusztus 13, 2007 Share Posted Augusztus 13, 2007 nemtom én valahogy nemvok oda a 7 huros gitároktol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Augusztus 13, 2007 Share Posted Augusztus 13, 2007 Nekem sem a szivem csücske, csak megjegyeztem hogy nem rossz , bár lehetne jobb is. nekem nem jönnek be ezek a death metal stílusú gitárok ... szóval olyanok, amik ilyen kis semmitmondó, egyszerű fekete színű darabok jobban szeretem a "hagyományos" elektro-gityókat pl. Fender Strato , Jaguar , Jazz Master, Gibson bácsitól pedig az Explo-t és az SG-t kedvelem a legjobban, de ott a LP ( nem a linkin park ) az örök favorit figyelem , kicsi off következik : GP5-höz az RSE gityó+basszus feat. dob hány MB ? ( Rock ) On ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts