Neszton Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 :D:D:D:D:D:D:D:D:D Mondjuk én a kérdésemet komolyan gondoltam. Milyen márkát ajánlotok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 mindenképpen japán márkát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 héé nem kinevetésre szántam a kérdést , vér komoly valaki nézze már meg hogy a villanygitárján milyen magasan vana hur a 12. bundnál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 Megnézném, ha lenne... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 Igenis jók a Japán Gitárok!!!!!!!!!! Ha meglátom hogy valaki fejjel lefelé tartva játszik egy Les Paulon, akkor helyből kirúgoma kezéből Flying V nél sem látszik meg az eltérés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 Jaj. Les Paulon fejjel lefelé játszani egyenlő a szentségtöréssel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyzzs Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 HI FeEri! Miért pont a 12-es bound érdekel??? (Amúgy nálam:cca.:3,5 mm, de az elsőkhöz érdemes állítani, hogy ne zörögjön!!! Lehet, hogy görbe a gitárod nyaka???) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyzzs Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 HI Neszton! Akusztikus, de milyen??? Acél, vagy nylonos, mekkora méretű (pl:jumbo, vagy classic)??? Mert 20-ért azért már lehet válogatni (ha nem is nagyon).... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 Acélnak nagyon örülnék, de neylon is megteszi És olyan normál méretűre gondoltam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 Hát 20ért egész jó akkusztikus gityót lehet venni.Én fémhúros párti vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 fémhúr forávör már én is megszoktam a fémhúrt, és ha nem az van a gityón, akkor hiányzik az az érzés, amikor már csontig hatol a húr ez nem hiszem hogy túl érthető votl...na mégegyszer azt szeretem ha "érzem a fémet" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 ,ert az én akusztikusomnak 5mm magas a 12. bundnál és k**vár@ zavar , és megérdeklődni porobáltam hogy elektromos ggitárnál mi a helyzet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyzzs Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 Ha túl magas, akkor a húrláb műanyagjából kell lecsiszolni (Ésszel!!!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 ezaz amivel nem erek probálkozni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyzzs Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 Akkor irány 1 hangszer bolt, ott megcsinálják neked (jobb helyeken...)! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 Jól van. Győr környékén nem tudtok egy jó helyet, ami ezzel foglalkozik? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
geri9010 Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 sziasztok? nem tuttok egy jó oldalt ahol szólótechnikákat lehet nézegetni? gitártanfolyam-ot ismerem! vmi olyan kéne ami nem teljesen kezdő! 1ébként vorsson rmg600-assal nyomom! köszi http://www.lajko-hangszer.hu/RMG-600SB.jpg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 lehet off lehet nem: hívtak egy zenekarba, és ma volt próbánk... nagyon jól éreztem magam... csak ennyit akartam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyzzs Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 sziasztok? nem tuttok egy jó oldalt ahol szólótechnikákat lehet nézegetni? gitártanfolyam-ot ismerem! vmi olyan kéne ami nem teljesen kezdő! 1ébként vorsson rmg600-assal nyomom! köszi http://www.lajko-hangszer.hu/RMG-600SB.jpg Én is csatlakozom a kéréshez, + esetleg ha vki tudna "oktató" dvd-t feltenni (részemről bármely stílus jöhet), azt előre is nagyon megköszönöm!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 Hmm vmi haladó szintű oktató dvd-re én is kiváncsi lennék.Hátha ér vmit jemo: miket játszottatok? szerk: amúgy a dvd-s dolgot lehet a kérésekbe kéne nyomni, azt többen olvassák. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 Ugyanennek én is örülnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyzzs Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 szerk: amúgy a dvd-s dolgot lehet a kérésekbe kéne nyomni, azt többen olvassák. OK!!! DE: melyikbe??? A "musicba", vagy az "othersbe"? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 Hát mivel vmilyen szinten zene, ezért a music lenne a legjobb sztem...de az is lehet hogy a filmesbe mert hát dvd nehéz amióta fel van osztva a requestz... mind1, a lényeg hogy egy ember nyisson, és ne nyissunk 10en 20 topikot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyzzs Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 Hát ez az... Döntsön a szerkesztő és szóljon!!! (Én egy csomót láttam (eredeti) oktató dvdből ott ahol a gitárt vettem... (Roppant drágán mérik, műfajtól függetlenül....) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyzzs Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 Bár sztem, 1 külön izében (alfórum???) itt nyugodtan ellenne, mert gitáros , meg zene, +dvd, de "civilnek " amúgy érdektelen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
geri9010 Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 nem láttátok-e már vagy isemritek őket: Jeff Loomis és Chris Broderick a nevermore-ból (sztem cris nyer ) http://youtube.com/watch?v=G5zV-IlSvP4 1ébként ők a kedvenc gitárosaim (van még pár ...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 Nem Steve Smyth van Jeff Loomis mellett a Nevermore-ban? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 Nemtudtok valami jó , vagy használható gitárhangolót gépre? mert ami GP4-ben van az tudjátok mennyit ér... <_< én ezt használom AP Guitar Tuner http://letoltes.prim.hu/letoltes/program/59456/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
geri9010 Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 Nem Steve Smyth van Jeff Loomis mellett a Nevermore-ban? ááá jeff loomis már régóta van a nevermoreban (Steve Smyth az Chris Broderick helyett jött) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ariaproii Posted Június 22, 2007 Share Posted Június 22, 2007 Sziasztok! Tudom, írtó nagy hülye kérdés, de azért megkérdezem: 20000 fötöért tudtok ajánlani egy jó akusztikus gityót? Előre is köszönöm váloszotokat! 20000-ért jó gitárt ne keress. Persze lehet venni akusztikus gitár ennyiért, de félő, hogy egy olyan 1 évnél nem bírja tovább. Úgy beferdül a nyaka, meg elmegy a hangja, hogy nagyon nehéz lesz játszani rajta Nekem az első gitárom ilyen volt Annyi a pozitívum, hogy utána nem fogsz beszarn, ha egy rosszabb gitár kerül a kezedbe valamikor De ha ajánlat kell, és olcsón: Johnsonokat mindig találni ennyiért: http://www.atlantisz-music.hu/shop/catalog.../c709/c710/c879 De nézd meg ezt is, bár ez több: http://www.atlantisz-music.hu/shop/catalog...c710/c835/p8699 Így megvan mindened ahhoz, hogy elkezdj Bár azért ha komolyan gondolod ezt a gitározás dolgot, akkor érdemes beruházni valami jobbra, mert később megtérül hülye kérdések altopic: elektromos gitáron milyen magasan vannak a húrok a 12. bundnál ? hány mm ? Kb nekem, meg úgy általában a fogólaptól mérve 2, max 3 mm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts