Asasael Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 A DT eleg ismert ez igaz, de prog. fronton a pain of salvation is, a rush, queensryche is. Magyarok kozul pedig sztem a Da Capo az egyik legjobb, bar nemtudom, hogy ok jatszanak-e meg, mindenesetre eleg kellemes zenet csinaltak ok is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
executioner Posted Június 16, 2007 Share Posted Június 16, 2007 helo. lenne egy kérdésem, hogy mi a véleményetek erről a gitárrol: Johnson Stratocaster LH BK stratocaster forma, tömör éger test, juhar nyak (egy darabból), rózsafa betéttel, rózsafa fogólap, pickupok: 3 Johnson EMG Single-Coil, 1 hangerő és 2 hangszínszabályzó, 5 állású pickup-váltó, krómozott vintage tremoló most akarok venni elektromos gitár és nemtudom hogy ennek jó ez jó gitár e, szép e a hangja és megéri e 36 ezerér? előre is kösz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Június 16, 2007 Share Posted Június 16, 2007 Hát johnsonról még rosszat nem hallottam.De nem értek az ilyen fender másolatokhoz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Június 16, 2007 Share Posted Június 16, 2007 Nekem Johnson Baltimore-om van, kajakra Strat forma. nos , a Johnson jó gyakorlógitár , koncerteket nagyon szerintem ne akarj vele nyomni bár te J. Strat -ot említettél, ezt a típust pedig nagyon nem ismerem. Pick-Up ok rendben vannak, a pick-up kapcsolóval kell vigyáznod egyedül, mert közel van a hangszedőhöz, és előfordulhat, hogy beleéled magad a játékba ás átkapcsolsz Véletlenül nem a Coda-ban akarod venni? 36 ért megéri. Hangzásra olyan mint a többi strato. kellemes, lágy han, de ha akarod, akkor tud durvábbat is tremoló aszthiszem nem "oda-vissza" cuccos. Lényeg : Johnson= Jó gitárok, megfizethető áron Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
executioner Posted Június 16, 2007 Share Posted Június 16, 2007 igen a codaban hát sajnos nemtaláltam jobbat ilyen áron balkezesbe, jobbkézzel képtelen vok megtanulni az a baj, meg nincs türelmem még gyüjteni vmi komolyabbraxD kösz a választ, hát akko majd megnézem mit is tud a kicsike:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Június 16, 2007 Share Posted Június 16, 2007 Most szemezek Coda-val, találtam neked valamit http://www.codahangszer.hu/index.php?content=showstuff.php&termekID=2800 Baltimore Jaguar CGR : Jaguar forma, éger test, juhar nyak, rózsafa fogólap, két humbucker hangszedő. Áttetsző olajzöld szín. Én is ilyet szeretnék, de most nincs rá lehetőségem szerintem ez jobban szól, Fender Jaguarról van mintázva, amin anno Kurt Cobain pengetett én ezt ajánlanám neked Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
executioner Posted Június 16, 2007 Share Posted Június 16, 2007 hát tényleg jó,csak sajnos jobbkezes, ha lenne balkezesbe jobblenne:D nehéz jó balkezes gityót szerezni:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ariaproii Posted Június 16, 2007 Share Posted Június 16, 2007 Hát én nem vagyok Johnson-párti, de gyakorlógitárnak az ár-érték arányban jó. Még típuson belül is jót kell kifogni, mert változó... Egyébként az általam felsorolort zenekarok külföldiek. WMD-t ismerem én is Nem rossz Ti a Godin-gitárokról mit hallottatok? Mert egyik haverom akar venni gitárt, én ilyet ajánlottam neki Van pénze a srácnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 Én nem hallottam még a godin gitárokról Amúgy mindenképp johnson kell? mert pl itt egy: Harley Benton LesPaul 400 CS. Éger test, 2Humbucker, 3-állású kapcsoló a hangszedokhöz, 2x hangero, 2x tónus, jávor nyak rózsafa fogólappal, menzúra: 63cm, 22 Bund, Szín: Cherry Sunburst csak ez 39k Van egy kis Slash feelingje Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
executioner Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 hát mind1 a neve:D csak enné ne nagyon legyen drágább, jó legyen a hangja és balkezes:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 Jajj tényleg ... balkezes :S Nehéz lehet a balkezeseknek megfelelő gitárt találni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
killergang Posted Június 18, 2007 Share Posted Június 18, 2007 Az a kérdésem lenne hogy: valaki azt mondta nekem van olyan tab progi hogy pl beteszed a cd-t és amik rajt vannak számok kiirja tab-ban! Ha létezik ilyen progi pls irjátok le mi a neve! Thx! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Június 18, 2007 Share Posted Június 18, 2007 hát szerintem kizárt hogy ilyen létezik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Június 18, 2007 Share Posted Június 18, 2007 sztem sem létezik ilyen de ha megtaláltad szólj nekem is johnson-om van, akkor ne játszak vele koncerten? mondjuk ez már visszavonhatatlan mert már nem is egyszer bejárattam :] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Június 18, 2007 Share Posted Június 18, 2007 Nem ezt mondtam arra akartam célozni, hogy nekem ( ! ) az a gondom, hogy mikor beleélem magam, akor mindig átváltok. rossz szokásom hogy egyeszám második személyben figyelmeztetek vagy utalok dolgokra balkezes gitárt viszont azthiszem találszitt : gitarcentum.hu itt akartam venni egy Vintage SG-t, de drágább volt maga a gitár mint a mostani erősítővel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
killergang Posted Június 18, 2007 Share Posted Június 18, 2007 hát szerintem kizárt hogy ilyen létezik Szerintem nem egészen kizárt hogy létezik! Megkeresem mert sztem kell ilyennek lennie és akkor irok egy letöltési cimet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Június 18, 2007 Share Posted Június 18, 2007 Hű... hát az vmi nagyon spéci cucc lenne.De sztem is teljesen lehetetlen hogy egy ilyen cucc létezzen.Egyáltalán hogy különböztetné meg a hangszerek hangját egymástól?Van benne mondjuk 3 gitár akkor mind3mat egy tabulatúrába írná?Ki mondta hogy van ilyen progi? arra akartam célozni, hogy nekem ( ! ) az a gondom, hogy mikor beleélem magam, akor mindig átváltok én ezért nem tudok fendereken meg fender másolatokon gitározni Mármint én nem váltok hanem letekerem a hangerőt egyszerűen szörnyű hogy pont oda kellett rakni a hangerő potit les paulokon szoktam átváltani, amin felül van a váltó, ott azon a kerek részén.Elkezdek sikálni és már át is váltottam. Jó nekem az SG Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 Most én is SG-re akarok váltani, vagy Jaguarra... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ariaproii Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 Az a kérdésem lenne hogy: valaki azt mondta nekem van olyan tab progi hogy pl beteszed a cd-t és amik rajt vannak számok kiirja tab-ban! Ha létezik ilyen progi pls irjátok le mi a neve! Thx! Hát én max úgy tudom elképzelni, hogy számcím alapján megkeresi a tabot egy adatbázisban, ha létezik. Máshogy nem hiszem, mivel (még) nincs sajnos olyan technika, amivel valami zenéből akár midit is csináljon... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 Ja amúgy... midiből már lehet importálni guitar pro val.Bár még nem próbáltam ki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 Szerintem úgy is pontatlan lessz....de végülis próba szerencse alapon ki lehet próbálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
killergang Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 Nah szóval szoktam mondani egyik ismerősömnak hogy GP5-ön tanulom a tabokat és megkérdezte hogy: "az az a program mikor beteszed a CD-t és kiirja tabban?" Monstah hogy az nem az de ha van akkor mondja meg a progi nevét! Nemsoká felhivom és megkérdezem tőle hogy mi a progi neve! Nekem most Fender másolatom van SX Starter Deck már 2 éve azon tolom és néha télleg le tom tekerni a hangerőt játék közben az néha kiséé idegesitő! pl multkora bandával zenéltünk és ugy tekertem le a hangerőt mintha ahogy a stúdiókban a szám végén szokták! Brutális volt aztán minenki tolta tovább a számot én meg csodálkoztam hogy mért ment el a hang!!! XD Nah mind1 kemény volt! Amugy most akarok váltani valami komolyabb gitárra! pölö valami SG-re gondoltam mert az naon teccik! SG-ből mien márkát ajánlotok ami még nem annyira drága de azért jó! Thx a helpet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi13 Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 Sziasztok.Gondolom 1000X halottátok már ezt a kérdést.De nyáron melózok és akarok venni belőle nem találjátok ki hogy mit .Na szóval kb.35000 ből lehet valami érdemeset venni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 SG-ből neked is a Vintage-t ajánlom, én a márka szerelmese vagyok 35.000-ből középkategóriás gitár szerintem tudsz venni, kezdetnek megteszi egy ilyen gitár. ha komolyabban akarsz zenélni akkor később tudsz jobbra váltani. annak meg semmi értelme nincs hogy veszel 300 000-es Fender gityót, és ott porosodik a sarokban Coda-ban vagy Gitárcentrumban jó cuccokat találhatsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi13 Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 Kössz.Már csak bal kezes kivitelbe kéne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNIPER Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 Húú de régen látogattam ide, na én jelentem hogy nemrég nyretem egy Ibanez RG350EX modelt egy versenyen Móron és háát elég jol szól de annyira vigyázok rá hogy csak na. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 Kössz.Már csak bal kezes kivitelbe kéne. fejjel lefelé tartod, és fordítva húrozod fel amúgy vannak balkezesek szerintem a gitárcentrumban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 Jah, Hendrix móddal is meg lehet oldani, ha nem találsz bal kezest Egy fender gitárnál nem gáz sztem, meg SG-k nél sem, viszont egy LP fordítva tartva már sztem elég gagyi. Amúgy ha kezdő vagy akkor 35ezernél többet sztem nem is érdemes költeni rá. A Vintage-ekkel az a bajom van csak hogy nem tetszik a feje Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 Sziasztok! Tudom, írtó nagy hülye kérdés, de azért megkérdezem: 20000 fötöért tudtok ajánlani egy jó akusztikus gityót? Előre is köszönöm váloszotokat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 hülye kérdések altopic: elektromos gitáron milyen magasan vannak a húrok a 12. bundnál ? hány mm ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts