X-ray Posted Április 5, 2007 Share Posted Április 5, 2007 sajna a GP-s kérdésre én sem tudok válaszolni... egyébként hogyha meghallgatok egy-két hendrix számot akkor annyira bele tudom élni magam a gitározásba hogy tökre olyan mintha betéptem volna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Április 5, 2007 Share Posted Április 5, 2007 A Crosstown traffic című számnak (Hendrix) nagyon fülbemászó dallama van, plusz a ritmusa az nemistom... magával ragad Thát volt már olyan hogy 2 órával miután meghallgattam, a lábam még mindig a ritmusára mozgott és dúdolgattam :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Április 6, 2007 Share Posted Április 6, 2007 gitar pro-s kérdésedre a válasz: jobb katt.. ahonnan változtatni akarod a tempót--> keverőpult---> és ott tempó.. beirod a számot és onnantol azzal a sebességgel fog menni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Április 6, 2007 Share Posted Április 6, 2007 ÁÁÁÁh, kösz!! Már csak rá kéne jönni, hogy melyik számnál akartam ezt csinálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Április 6, 2007 Share Posted Április 6, 2007 nah ebben már sajna nem tudok segiteni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Április 7, 2007 Author Share Posted Április 7, 2007 Slide gyűrűt én is használgatok ,de valahogy elektromos gityónál mindig zörög ,még nem tudom úgy szorítani a húrokhoz ,h tiszta legyen a hangja ,ezér tinkább hanyagolom ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ariaproii Posted Április 7, 2007 Share Posted Április 7, 2007 Hát igen. Ez a legnehezebb benne... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ariaproii Posted Április 8, 2007 Share Posted Április 8, 2007 Áldott Boldog Húsvéti Ünnepeket nektek, gitáros kollégáim! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Április 8, 2007 Share Posted Április 8, 2007 Ámen testvér... Itt a húsvét,Zúg az erősítő Aggyá egy ezrest, mer gitár má nem kő' (de csak azért, mert már van...de gityóból sosem elég úgyhogy visszavonom ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Április 8, 2007 Share Posted Április 8, 2007 Szerintetek melyik éri meg? -Dunlop Dimebag Wah (újdonság) Pantera rajongók figyelem! Nagyon komoly Wah pedál,külön boost kapcsolóval sokféle beállítási lehetőséggel.... 47.000 - Dunlop Jimy Hendrix Wah-Wah 1év garancia. 31.900 -Dunlop MXR EVH 90 Phase A Van Halen hangzás elengedhetetlen kelléke 39.900,- Ft -Dunlop Cry Baby GCB-95 Wah-wah Strapabíró öntöttvas ház, 100Kohm Hot Potz potméter, és néhány név: Jimi Hendrix, Eric Clapton, Buddy Guy, David Gilmour... 28.900,- Ft Morley Bad Horsie Wah Pedál Igazi Morley hangzás. Steve Vai ajánlásával 39.000,- Ft Morley Classic Wah Wah-wah A '70-80-as évek Morley hangzása. A ki-be kapcsoló gomb oldalt helyezkedik el, ezáltal a pedál bármilyen állása mellett bekapcsolható a wah. Klasszikus megjelenés, fém ház. Basszusgitárhoz is használható. 25.900,- Ft Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Április 8, 2007 Share Posted Április 8, 2007 boccs a sok szövegért találtam még két szépséget: DOD Grunge FX69B Torzító pedál 12.500,- Ft Dunlop Cry Baby Slash 54.900,- Ft Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Április 8, 2007 Share Posted Április 8, 2007 Azért a jóból is megárt a sok X-ray.De még szerencse hogy a gitár az nem jó....hanem egyszerűen fenomenális,hiperszuper,csodás,király,f*sza,*************jó stb Kellemes Húsvéti Ünnepeket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Április 9, 2007 Share Posted Április 9, 2007 Csak nemtudok választani szóval vagy grunge pedál és kemény rock, vagy Wah pedál és beszívott feelinges gitárjáték Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Április 10, 2007 Share Posted Április 10, 2007 srácok! ezt nézzétek meg, nemtudom ki mennyire látott már ilyet, én megdöbbentem hogy mik vannak Gitár másképpen http://videa.hu/main.php?page=play&v=1CMEg0YZXM7BDlUW és Eric Mongrain http://videa.hu/main.php?page=play&v=CidW38UC65p1VD6X Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ariaproii Posted Április 10, 2007 Share Posted Április 10, 2007 Ezek betegek. Láttam már korábban mind a kettőt Eszméletlen Ilyenkor az ember elgondolkodik, hogy miért is csinálja, amit csinál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Április 11, 2007 Share Posted Április 11, 2007 Hát ez brutál,de engem az ilyen nem hoz lázba.... Én .......na inkább megmutatom mitől nem birom letenni a gitárt!!4 Akkor szoktam ezeket megnézni ha rámtör a "sosem fogok rendesen játszani a gitáron,mert béna vagyok"szindróma,megnézem és ..... Lehet hogy nem nagy szám de az ilyen zenétől megőrülök!!! http://www.youtube.com/watch?v=QesMQ98zR1I http://www.youtube.com/watch?v=I_scoKkbnCM&mode=related&search= Na és végül Carlos Santana--- http://www.youtube.com/watch?v=B1gcd60uu9g Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Április 11, 2007 Share Posted Április 11, 2007 hát jah...elég profik én meg a "ha én rózsa volnék"-et gyakorlom de majd idővel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Április 12, 2007 Share Posted Április 12, 2007 Az Andy McKee-set már láttam, van tőle pár számom mp3-ban. A Santanasban jó a csaj Na persze a gitár is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Április 12, 2007 Share Posted Április 12, 2007 az Andy McKee -s mutatványhoz két dolog kell : -Tehetség ( ipari méretekben ) - és a tappinghez meg kolbászujjak egyébként minden tisztelet a meastro-nak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Április 12, 2007 Share Posted Április 12, 2007 gyerekek, ilyen nem volt még!!!! írtam egy tapping számot mikre nem képes az ember, ha megszállja az ihlet E.Draven neked pedig sok sikert a "Ha én rózsa volnék" hoz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Április 13, 2007 Share Posted Április 13, 2007 Hy! nemtud valaki felrakni egy tabot erről a számról? Jon Bon Jovi - Janie (Don't Take Your Love to Town) http://www.youtube.com/watch?v=-KQZvw7TL8A&NR=1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Április 14, 2007 Share Posted Április 14, 2007 csak akkordos leírásokat találtam , de gondolom ezekre te is ráakadtál már a világhálón http://www.tabpower.com/s27359.html http://www.tabpower.com/s34715.html és gp file-ban sincs meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Április 14, 2007 Share Posted Április 14, 2007 nembaj, azért thx ez is jól jön Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Április 14, 2007 Share Posted Április 14, 2007 Ha a 911 en kerestétek akkor nemtok segíteni.... Amúgy csak nekem nem akar mindig bejönni a giga?Megint le van terhelve? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Április 14, 2007 Share Posted Április 14, 2007 1 kérdés/kérés ha valaki tudja pontosan a "nyálon lőtt lány balladája" akkordjait kérem ossza meg velem Előre is kösz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Április 15, 2007 Share Posted Április 15, 2007 és ez a "nyálon lőtt lány balladája" mi a csuda? Netán Atomtorta? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Április 15, 2007 Share Posted Április 15, 2007 komolyan nem ismered?????? pedig szerintem alapmű :D :D régi L'art pour l'art dal zene: Laár András-Dolák-Saly Róbert szöveg: Laár András ének: Galla Miklós: A nyálon lőtt lány balladája Mary-nek hívták, mielőtt átlőtték a nyálát. Nem tudta senki, miért tartja mindig szorosan csukva a száját. Aztán egy éjjel nem bírta már, köpött egy jó méterest, Abban a percben eltalálta egy golyó a nyálat, érdekes. Véres Jimmy a pisztolyával halálba küldött sok embert. Félnek ezért őtőle a vadnyugati emberek. Zuhant a nyál, és Jimmy kezében eldördült a szörnyű kolt. Golyó repült a nyál szívébe, Mary pedig elgyalogolt. Én is egy nyálon lőtt lány vagyok, Minden éjszakán erről álmodok. Bár csak engem is nyálon lőnének Egy éjszakán vadnyugati emberek. A nyálon lőtt lány messze jár, csak egy pontnak látszik már. Nemsokára ezt a pontot is elnyeli a láthatár. A lelőtt nyálat felszárítja a vadnyugati szél, Ezzel a szomorú történet most már véget ér. A történetből véletlenül kihagytam egy részletet, A nyálról akartam elmondani egy újabb érdekeset. Mund Wasser Sind Dafke Spritzlich Noch Da Zu Geslossen, Ellentétben Hochen Zoller Spritzen Sprutz Und Morgen Én is egy nyálon lőtt lány vagyok, Minden éjszakán erről álmodok. Bár csak engem is nyálon lőnének Egy éjszakán vadnyugati emberek. Dajdadajdaj dajdadaj dadaj, jauli jauli jauli jauli jauli jauli, Dajdadajdaj dajdadaj dadaj, jauli jauli jauli jauli jauli jauli, Dajdadajdaj dajdadaj dadaj, jauli jauli jauli jauli jauli jauli, Dajdadajdaj dajdadaj dadaj, jauli jauli jauli jauli jauli jauli. és közben megtaláltam 4 akkordot kell ismételgetni Am-C-G-Am pontosabban hármat :P :P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Április 15, 2007 Share Posted Április 15, 2007 Ha a Galla énekli akkor sejtem milyen szinvonalas világsláger lehet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Április 15, 2007 Author Share Posted Április 15, 2007 ez tényleg alapmű ... Szerintem hatalmas szám de persze nem a virtuóz gitár ,vagy fenomenális ének miatt jó ,hanem 1Xűen jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Április 15, 2007 Share Posted Április 15, 2007 Esetleg linket tudtok adni róla? mert youtube-on nemtaláltam meg az tuti Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts