c.h.a.s. Posted Január 26, 2007 Share Posted Január 26, 2007 szép gitárok különösen a középső. Vintage,Rockin' Jazzin, esetleg Gretch ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Január 27, 2007 Share Posted Január 27, 2007 Most kapcsolok hogy elnevezted a gityódat Christine, szép név Júúúj és a vállpántról jut eszembe: neked is ha jól látom nylon vállpántod van, neked nem szokott csúszni?Mert amikor állva játszom elég kényelmetlen tartani a gitárt meg fel le ugrálni a fogólapon, hacsak nem tartom meg az alkarommal.Ezért gondoltam hogy lehet ha bőr vállpántot vennék az jobban tapadna.Bár lehet azon is mulik hogy milyen nagyra van állítva.Nekem le van engedve ameddig csak lehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Január 27, 2007 Share Posted Január 27, 2007 nekem asszem szövet, vagy nemtommár milyen pántom van, de az nem csúszkál. .::. És itt a 100-adik hsz-em .::. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Január 27, 2007 Author Share Posted Január 27, 2007 nekem nem szokott "ugrálni" a pánton játék közbe ,de nem is szeretem ha nagyon le van engedve , meg hát a jazz - blues stílushoz annyira nem is előnyös ha nagyon lóg az emberen ,azt inkább a metálnál és rock ,punk nál szokták ... de embere válogatja ... 1ébként a bőr vállpánt tényleg jó befektetés ,mert tartós ,szép ,és praktikus is ,csak jóval drágább mint pl a PLanet Waves nylon os pánt ,de lassan én is beruházok 1be. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 Nekem sem ugrál a pánt A kezemnek amikor pl egy refrén után szóló jön és E molból fel kell ugrani a H húr 12-ik budjára, szal az ugrálást így értettem Azért jutott eszembe ez a pántos dolog, mert pl egy koncin amikor elengedi a gitáros a hanxert akkor az ugyanúgy áll mint amikor fogta.én ha elengedem 90 fokot lefelé elfordul De persze a ruha anyagától is függ ami rajtam van, szóval valószíűleg megoldja majd a bőr pánt a problémámat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 amúgy nemtudtok egy oldalt, amin rock akkordokról, vagy rock gitározásról van szó? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 ---5---- ---8---- ---7---- ---5---- -------- -------- sztem tök szépen hangzik... olyan jó magas G (dúr) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Január 30, 2007 Share Posted Január 30, 2007 X-ray : www.gitarozz.hu jó kis oldal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzukits200r Posted Január 30, 2007 Share Posted Január 30, 2007 Csátok én 3 éve basszerozok egy FENDER USA JAZZ BAZZ-en és el kell ismerjem basszusba nincs jobb a világon!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Január 31, 2007 Share Posted Január 31, 2007 a gitarozz.hu-n már jártam :D de mind1 azé thx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 Pedig ott vannak interjúk ahol zúznak ilyen pro gityosok, letöltöd a videot, meg nézed mellé a tabot.Meg az oldalon nagy királyul le van írva a tappingelés sok-sok skálával stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 nekem az a nyakbakasztó b*szkuráj néha az egyik végénél fogva lejön :\ mindig vissza kell rányomni... és ez elég kínos főleg ha egy koncert közben leesik ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Február 2, 2007 Share Posted Február 2, 2007 Hát az elég gáz, és ha nem cseréled ki vagy javítod meg, akkor akár a gityód is bánhatja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Február 2, 2007 Share Posted Február 2, 2007 lehet kikéne cserélni... rosszul illeszkedik a karika köré az aakasztó vagy nem is tom mia abaja... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Február 2, 2007 Author Share Posted Február 2, 2007 ha sokat teszitek fel ,meg szeditek le a pántot a gityórol akkor előbb utóbb a tartó pánt végén lévő bőr elhasználódik és nem lesz tartása ezért kicsúszik a tartó bütyökből ... szerintem egyébként ha nem muszáj leszedni akkor nyugodtan hagyjátok rajta a pántot én pl mikor a tokjába rakom akkor is csak finoman összehajtom és a gitár mellett elfér ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Február 2, 2007 Share Posted Február 2, 2007 Na srácok eladom az erősítőmet mert ahol én most játszom ottan van már erősítő,és nincs szükségem rá. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését az aláírásomba talál linkeket. Jó nézelődést Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Február 2, 2007 Share Posted Február 2, 2007 szép darab... nincs véletlenül kb. 60 ért egy szintén kifogástalan állapotú 150 W-os Marshall erősítőd? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Február 2, 2007 Share Posted Február 2, 2007 de nagyon nehéz volt rárakni :S most + bármikor lejöhet ezért ha nyakamba akasztom mindig ellenőrzöm hogy jól fogja e azt a bütyköt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Február 2, 2007 Share Posted Február 2, 2007 60-ér kifogástalan állapotban sehol nem kapnál 150w-os marshallt Ha mégis add meg a címed(Na mihez kell? ) De télleg kitűnő állapotban van. Szívem szakad meg hogy el kell adnom,de fölöslegessé vállt és muszály továbblépni(Az élet megy tovább ). Akit érdekel az hívjon vagy írjon e-malt vagy csak ide írjon pl. Jah egyébként az én hevederemmel is kivan már a t*köm. Mindig leesik és ha nem akkordozok hanem szólózok(főleg 5. bund alatt) akkor kiesik a gitár a kezemből. Elegem van:D. Muszály újat vennem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 Nekem azóta rajta van amióta megvettem a gitárt.Minek is szedném le?A pánt mindig a nyakamban van akár ülve nyomom akár állva. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Február 3, 2007 Author Share Posted Február 3, 2007 1ébként 2500 ért már lehet kapni biztonsági hevedert is ,aminek az a lényege ,h nem esik le rólad ha csak nem állsz neki elfűrészelni a pántot... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Február 4, 2007 Share Posted Február 4, 2007 amúgy a giga himnusz ügyében nincs haladás ugye? egyébként ha nem jön össze a rock, akkor összedobok egy hip-hop cuccot, azt elküldöm vkinek, ő pedig majd felreppeli rá a cuccot.. na, ehhez mit szóltok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Február 4, 2007 Share Posted Február 4, 2007 én nem vagyok a témában felelős... ALAP én láncfűrész közelében szoktam játszani... tegnap elkezdett zsibbadni a vállam csak másnap jöttem rá hogy lekaszáltam a karomat a biztonsági hevederrel együtt :\ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Február 4, 2007 Share Posted Február 4, 2007 na, előkotorásztam a két számot. egy 3 perces cucc elég? mer van egy 5 min. hosszú is, csak annak a végén van vokál is http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...50&hl=gitár gyertek újra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 1ébként 2500 ért már lehet kapni biztonsági hevedert is ,aminek az a lényege ,h nem esik le rólad ha csak nem állsz neki elfűrészelni a pántot... Hát ez viszont úgy hangzik, hogy ha egyszer felveszed, többet nem veszed le X-ray: én feladtam Tölem mehet a hiphopos cucc, arra úgyis jobban megy a rap.De legalább akkor basszusgityó kellene.Mint a Coolio számokban az tuti Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 majd hallgasd meg a számot. már felraktam rapidra, a giga himnusz topikban pedig ott van a linkje. a mérete kicsit nagy, de asszem most ez a legkissebb baj amúgy lessz majd rapp nemsoká ( reméljük ) . reméljük hogy majd elég sokan megfogják hallgatni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 Rendben, megcsekkolom.És ha megkérdezhetem ki nyomja majd a rappet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNIPER Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 Most nétem át a topicot éshát láttam egy vidit amin egy kölök játszik,sztem ez olyan nagyfokú átvágás mint a huzat , kisebb nálam és most lesz kb 6 éve amióta gitározom és nemannyira de majdnem a haverom szintjén van aki jol nyomja kb ugy mint én. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 ez szép kör mondat volt csak a végét meg az értelmét nem látom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNIPER Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 az mind1 mer énse Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts