Bestrafer Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 Háát nem nagyon hiszem hogy a beállitással van gond mert már ezerszer megcsináltam még régebben egyszer a tanárom csinálta meg és azóta ugyanugy csinálom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Január 15, 2007 Share Posted Január 15, 2007 szép volt tomiguy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Január 15, 2007 Share Posted Január 15, 2007 hangolásra tökéletes progi az AP Guitar Tuner 1.02 nem lát el más feladatot csak hangol, de sztem elég yól... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Január 16, 2007 Author Share Posted Január 16, 2007 sztem sem rossz progi ... de ha a Guitar Pro hangolója nem látja a gitárod akkor ez sem fogja ... ja nézzétek meg ezt a progit flash gémet : http://www.coolegames.com/spelletjes/568-Punk-o-matic.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Január 16, 2007 Share Posted Január 16, 2007 már volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 Meg volt exeben... imádtam Meg a számok amik a háttérben mennek, fúúú De az egyiknek nemtom a címét, ha vki tudja írja le plz. Szal a kettő aminek ismerem az: NoFX - Its my job to keep punk rock elite, a másik Lagwagon - Lazy Jaaaa és segítsetek már a GuitarFXel,mert én nem jöttem rá hogy kell használni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 nagyon elmés a használata... rádugod a gépre a gityót és utána beállítod a hangszínt... oszt' cső remélem hogy nem tudtam segíteni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 Hát oké.... de vmi hangokat nyom itt magától, aminek semmi köze ahhoz amit én csinálok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Január 18, 2007 Author Share Posted Január 18, 2007 Az 1 LOOP cucc ,az 1ik effekt csinálja ,ki kell kapcsolni vhol ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestrafer Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 Valakinek megvan John Petrucci gitáriskolája?Egyszer láttam valahol és nagyon megtetszett........eszméletlen amit az az ember művel ha valaki felrakná az most nagyon jól jönne és nagyon hálás lennék... előre is köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 csak akkor nyomatja a gép a hülyeségét ha rányomsz a start gombra amúgy nem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Január 19, 2007 Share Posted Január 19, 2007 majd megnézem még, kösz.... most vmi sokkal fontosabb érdekel! Ki tud vmit arról a filmről ami Hendrix életét mutatja be? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 Jimi Hendrix élete . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 lol, ezzel vmi nagy rejtélyt tártál a világ elé Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 Te kérdezted amúgy asszem neten megis lehet rendelni... vagy itt a Pirateclub úgyis kéznél van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 amúgy lenne 2 kérdésem. 1: Ha gépre akarom kötni a gityót, hogy tudjak efectezni a GFX-el akkor Jack dugó kell hozzá? 2: egy Wah pedál kb. mennyibe kerül? mert nemigen találtam sehol, max belvárosban, de ott is piszok drágán... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nietzcko Posted Január 22, 2007 Share Posted Január 22, 2007 (edited) A Depresszió Nem akarok elszakadni című számának nincs meg vkinek a guitar pros kottája? Én asszem még mysongbookon áttam egyszer... Egyébként nekem ez a 2 gitár az álmom : Ibanez X series:VBT700 http://ibanez.com/eg/guitar.aspx?m=VBT700&c=WH Ibanez Iceman IC400 http://ibanez.com/eg/guitar.aspx?m=IC400 Módosította Június 10, 2007 Nietzsche Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Január 22, 2007 Share Posted Január 22, 2007 áááá. az első eggy az egyben Gibson Flying V. asszem 40 ért lehet kapni Johnson vagy Vintage flying V-ket a másodikat talán az Explorel egyik mutálódott változata ez LOL Mutáns Explorel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Január 23, 2007 Author Share Posted Január 23, 2007 Szerintetek ez szép ? http://www.ibanez.com/eg/guitar.aspx?m=JEM20TH Steve Vai signature modell ,de szerinetm a potik elég bugyuták a rószaszín festéssel ,meg a pickupok is elég érdekese ,mint valami gyerek gityón ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
c.h.a.s. Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 Szerintem inkább egyedi. Prince-nek is volt egy két h.lye darabja pl.: Yellow Cloud. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 Szép?....hát olyan diszkó beütése van A következő lépcsőfok már az absztrakt mintás gityó lesz? De nem gond ha szárnyal az emberek fantáziája Pl a múlthéten improvizálgattam, és összejött egy olyan jazzes dallam hogy...wááá Állat, pedig nem sűrűn hallgatok jazzt.Sőt... annál is ritkábban, persze semmi bajom nincs vele.Azóta minden nap eljátszom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 valamiért mostanában a progresszívebb, meg a death dallamokban jeleskedem pedig egy jó rockdallamot akarok kitalálni, de sehogysem akar sikerülni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 én inkább más számait jáccogatom, énekelem... van amikor eszembe jut egy dallam és egy hétig a rabja vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 énmeg örülök ha eltok jáccani 1-2 dalamot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 ártani nem árt lehet hogy a késöbbiekben meghatározó lessz számodra az a pár akkord vagy az a dallam... én pl máig nemtudok megszabadulni az első kis szösszenettől Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cukibea Posted Január 24, 2007 Share Posted Január 24, 2007 Innen már csak a B.Peti cimborám hiányzik a "ventillátoros gitáros" ő asszem mindenki rendesen osztana :) vagyis osztaná az észt :) Majd szólok is neki.. :) Amúgy én is játszom hangszeren, hangszereken :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Január 24, 2007 Share Posted Január 24, 2007 Én sem tudok megszabadulni az első daltól amit el tudtam játszani Először azt kezdtem el tanulni és azóta mindennap eljátszom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Január 26, 2007 Author Share Posted Január 26, 2007 én már nem emléxem miket játszottam 4-5 éve ,ezért van ,h néha mikor gitározgatok csak úgy eszembe jutnak dolgok amikről azthittem ,h nem is tanultam meg soha (pl Kispál : pistike a malév gépen ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferion Posted Január 26, 2007 Share Posted Január 26, 2007 mivel senki nem ír ide bosszúból megosztom veletek a gitáraim képét ,mielött törlik a topicot :D 3 amigó Christine látom te főleg a jazz zene iránt érdeklődsz, nem csúnyák az amigok de a szőnyeg viszi a pálmát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Január 26, 2007 Author Share Posted Január 26, 2007 az tényleg odabasz .... csak kisöcsém szobájába volt viszonylag akkora rend ,h betudtam cuccolni de 1ébként a könyvespolc is szép látvány ,az azért kellett bele ,h lássátok ,h én művelt rocker vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts