ALAP Posted Január 11, 2007 Author Share Posted Január 11, 2007 de lekottázod ,vagy tabulatúrában ? nem mintha nem lenne mind1 ,csak lekottázni azért mégis nehezebb ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Január 11, 2007 Share Posted Január 11, 2007 vettem egy gitárt! simán be tudtam hangolni gp-vel és egy 1000 forintos mikofonnal (be kell rakni a nyílásba:D ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Január 12, 2007 Share Posted Január 12, 2007 Hát ez az én szerencsém. Tönkrement a 120W-os(eddig azt hittem 100 w-os de kiderült hogy 120:D) Carlsbrom és nemtalálom azta k**szott gari papírt Már ott tartok lassan hogy megjavíttatom,és eladom valamennyié majd veszek egy dobozgitárt(1 nem kell erősítő hozzá,2 tábortűz feeleng ) De ez mind kivel történhet meg? Hát persze ,hogy velem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Január 12, 2007 Author Share Posted Január 12, 2007 az erősítő része romlott el ,vagy a hangszóró ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Január 12, 2007 Share Posted Január 12, 2007 A dalok rögzítése: erről csak annyit hogy nálam sokszor megtörténik az (mint pl hétfőn) hogy fizika óra kellős közepén jut eszembe egy nagyon király dallam... és ott szenvedek hogy nehogy elfelejtsem, már le vagyok maradva az órán, és mire indulok haza már el is felejtettem Soroltál fel márkákat amin nem kéne elhangolódni.... de a Fender nincs ott... véletlenül hagytad le vagy azokon elhangolódik? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Január 12, 2007 Share Posted Január 12, 2007 éán nem szoktam lekottázni amiket írok, TAB-ba végképp nem rögzítem a cuccost általában megpróbálom megjegyezni... valamikor sikerül is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Január 12, 2007 Share Posted Január 12, 2007 (edited) találtam pár jó számot a you tube -on http://www.youtube.com/watch?v=5NqK4GxCmkE&NR -black betty http://www.youtube.com/watch?v=-BGlFsf9DM8&mode=related&search= -Tales of brave Ulysses ( Cream, Clapton) http://www.youtube.com/watch?v=wdk5Cb6mWXY&mode=related&search= - Clapton, Cocaine a Smoke on the water-t nem találtam Módosította Június 10, 2007 Nietzsche Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Január 12, 2007 Share Posted Január 12, 2007 Az erősítő része romlott el de sebaj mert kipakoltam az egész házat és meglett a gari papír Szal jó lesz ismét minden Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Január 12, 2007 Share Posted Január 12, 2007 A Black Betty-ért 10000000000000000 THNX Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Január 12, 2007 Author Share Posted Január 12, 2007 Black Betty rulezz ... ( a Fendert azért nem vettem be mert Floyd Rose os gitáruk tudtommal nem létezik ,csak vintage tremolós , az meg megint elhangolódhat ,habár szerintem Fendernél azért szintén nem illik hangolódnia ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Január 12, 2007 Share Posted Január 12, 2007 én csak úgy jegyzem le hogy milyen akkord... ha szóló akkor azt meg megjegyzem ha télleg annyira yó... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Január 12, 2007 Share Posted Január 12, 2007 ÁÁÁÁ nem jól teszitek, hogy nem jegyzitek le! szerintem.... én pl minden részletet szépen lejegyzek Viszont a multkor nagyon megszívtam, már volt kb 15 szám és jött a formázás és nem írtam ki semmire, csak ész nélkül formatáltam :( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Január 12, 2007 Share Posted Január 12, 2007 Na blackmetál és díííítsz metál rajongók. Itt van haverom száma (én jáccom sajnos,ő adta a hangokat én nyomtam ) ha hiszitek ha nem erre énekelnek. Ha kész lesz ez a számuk majd belinkelem. Most egy kis részlet a dalból. ilyet se fogok többet csinálni ő kényszerített rá na Én személy szerint utálom a black,death meg ilyen-olyan metált(és ezt most ti is észre fogjátok venni) A dal részletnek a szövege ez lesz: vigyél el sátán égess el,a bőrömet tépd le két kézel. A húsomat férgek emésszék,és énekelünk együtt hogy az élet szép. ezt itt mind gyorsan éneklik üvöltve a zenéhez méltóan Ui:nagyon sokat vizipipáztam aznap és valszeg ezért mentem bele. Ja meg haver már 2.5 éve gitározik és ilyen sz*rokat csinál Na egy szó mint 100:Link http://www.sendspace.com/file/f9avu2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csuma Posted Január 12, 2007 Share Posted Január 12, 2007 én is nyomom gityón. amugy Metallica-nothing else matters. meg led zeppelin-stairway to heaven már nagyon jól mennek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Január 12, 2007 Share Posted Január 12, 2007 Helyes azok yó számok És nehogy elkövesd azt a hibát amit én lásd 2 h.sz-el feljebb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 vannak jó számoka youtube-on amúgy a More than a feeling sem rossz szám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Január 13, 2007 Author Share Posted Január 13, 2007 Mka sajnos szar a minősége a fájlnak ,ezért csak 1be függő recsegést hallani ... mikrofonnal vettétek fel ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 rákéne kötni a gépre és úgy felvenni... de ahoz kell kábel. vagy a másik megoldás, hogy hangszerkesztővel átmentek rajta. az ilyenekben általában szokott lenni zajszűrő . de én a kábeles megoldást javasolnám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Január 13, 2007 Author Share Posted Január 13, 2007 asszem majd én is töltök fel valami sajátot ,csak 1enlőre csinálnom kell még 1 gitárkábelt ,mert az 1ik elcsesződött , és így nem tudom az effektbe és a gépbe is bekötni ...effekt nélkül meg ,nem szép az élet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 hehe^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 Ha gépre kötöd mivel effektezel?Már régebben kérdeztem asszem, de akkora láma voltam hogy nem tudtam regelni azt a progit... elég necces volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Január 13, 2007 Author Share Posted Január 13, 2007 Guitar Rig 2 re gondolsz ... nekem is elcsesződött ,1 ideig teljesen jól működött aztán volt 1 formatálás újból feltettem és már nem megy ... ezért a kombóm effektjeit használom (phaser,flanger,chorus,tremolo,delay,reverb) , vagy a pedálom .... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 Mikrofonnal vettük fel,mivel ez nem egy progi hanem TurboDs torzítópedál Majd vhogy megpróbálunk beszerezni vmi jó felvevő egységet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Január 13, 2007 Author Share Posted Január 13, 2007 szerintem azért recseg ennyire mert a mikrofon összegerjedt mindennel ,illetve akkora frekvencia tartományt és hangerőt már nem bír kezelni amennyivel toltátok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 Hehe valszeg.Majd megoldjuk vhogy:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestrafer Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 Nekem sajnos nem müködik Gp5-ben a gitárhangoló megpengetem a hurt és csak egymagában álldogál ott a legelső piros lámpán. A többi hurral is ez a helyzet nem tudom mi lehet a gond... Valamilyen más gitár hangoló progit tudtok javasolni nekem? Ja és olyankor mit lehet tenni ha gerjed az erősitő állandóan recseg a háttérben valamikor csak kicsit valamikor nagyon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 yó effektprogi a GuitarFX 3 is... vagyis nekem bejön Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Január 14, 2007 Author Share Posted Január 14, 2007 Bestrafer : Ha nem mozdul a hangoló akkor azt jelenti ,h nem kap jelet ,biztos nem a progival van gond ,hanem a hangkártyás beállításaival , microphone bemenettel ,hangerővel ... stb... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 Leszedtem a GuitarFX 3-at és amikor startot nyomok akkor elkezd lejátszani pár hangot, de teljesen magától, és semmi mást nem csinál. Mit tegyek??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 jah rájöttem xD bocs... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts