bobita9010 Posted Július 23, 2010 Share Posted Július 23, 2010 Na a kettő közül választanám valamelyiket, de megoszlanak a vélemények. Szerintetek melyik a jobb? Roland Cube 15 * 15w Fender Frontman 15G 15w roland. ez is egyértelmű. mikor adtok már olyat, amikor gondolkodni kell? am gt6ot akár 50-ér is vehettél volna... 60 az sok érte. 65-ér láttam már gt8at,ami sokkal jobb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Július 23, 2010 Share Posted Július 23, 2010 Ja, Rolandék elég sok dolgot belepakolnak még a kis erősítőikbe is.És nem is szólnak rosszul. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoKoN Posted Július 26, 2010 Share Posted Július 26, 2010 sziasztok! Valaki nem tud szerezni guitar dvd-ket? Ilyenekre gondolok: http://www.youtube.com/watch?v=CojSv833FqI http://www.youtube.com/watch?v=ZQvfxy2HZ7c...feature=related Tulajdonképpen a lényeg, hogy eljátszák benne a számokat és aztán bizonyos gitár témákat lassan! Várom a visszajelzéseket! Máté Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted Augusztus 5, 2010 Share Posted Augusztus 5, 2010 Hello! Valaki nemtudja, hogy honnan tudnák tabot szerezni ehez a zenéhez? http://www.youtube.com/watch?v=OXA8fYous0I Már sok helyen kerestem, de nem találtam sehol. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Augusztus 5, 2010 Share Posted Augusztus 5, 2010 ezt simán le lehet fülelni, nem olyan nehéz. csak hallgasd meg sokszor Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Augusztus 13, 2010 Share Posted Augusztus 13, 2010 b4m, most láttam spider 2-est. 212-es kombó változatban, 150w, két celestion hangszaróval, 60-ér. ha érdekel, akkor irj rám pm-et, aztán elküldöm az emilcimét, telószámát az illetőnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Augusztus 13, 2010 Share Posted Augusztus 13, 2010 Szerintetek egy basszkombónak lesz baja ha multival és szólógityóval játszok rajta? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Augusztus 13, 2010 Share Posted Augusztus 13, 2010 nem, csak nem lesz annyi magasa. forditva a veszélyes asszem, tehát basszerősitő, meg gitárhangszóró. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 13, 2010 Share Posted Augusztus 13, 2010 bobita kösz, de most akadt némi probléma... Amúgy ez az IPS Driver error egyre durvább, tegnap előtt meg is halt az oldal ha jól láttam.Valahol nincs szó erről a fórumon, hogy mégis mi okozza? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Augusztus 14, 2010 Share Posted Augusztus 14, 2010 nem, csak nem lesz annyi magasa. forditva a veszélyes asszem, tehát basszerősitő, meg gitárhangszóró. köszi a választ igen fordítva veszélyes már tapasztaltam elkezdett recsegni a kombóm (szerencsére nem volt maradandó) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Augusztus 15, 2010 Share Posted Augusztus 15, 2010 komoly kiprobáltad? asszem csak akkor romlik el, ha tartósan ugy használod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Augusztus 15, 2010 Share Posted Augusztus 15, 2010 Igen voltam olyan hülye még 1-2 évvel ezelőtt de csak pár napig, gondoltam úgyse lesz baja (végülis tényleg nem lett, csak picit recsegett aztán elmúlt ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Augusztus 15, 2010 Share Posted Augusztus 15, 2010 Ismerek egy basszeros gyereket, aki egy Laney VC 50-en játszott. Basszusgitárral. Ráadásul úgy, hogy nem is az övé az erölködö. Tiszta idióta az az ember. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 17, 2010 Share Posted Augusztus 17, 2010 Hát, ha van rá pénze, hogy megjavíttassa Solton erősítőkről hallottatok már? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted Augusztus 18, 2010 Share Posted Augusztus 18, 2010 Van itt olyan aki használja/kipróbálta már az Amplitube 2 nevű programot? Én tegnap óta használom, igaz egy nagyon picit késik, de nem ez lenne a legfőbb problémám, hanem az, hogy folyamatosan susog, néha pedig recseg és ez eléggé idegesítő... Nem tudjátok mit tudnák tenni ellene? (Új hangkártya vásárlása nélkül) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarriorXX Posted Augusztus 18, 2010 Share Posted Augusztus 18, 2010 Ismerek egy basszeros gyereket, aki egy Laney VC 50-en játszott. Basszusgitárral. Ráadásul úgy, hogy nem is az övé az erölködö. Tiszta idióta az az ember. Tesóm is ilyen. Hazavágta a kis powerstatemet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Augusztus 18, 2010 Share Posted Augusztus 18, 2010 Van itt olyan aki használja/kipróbálta már az Amplitube 2 nevű programot? Én tegnap óta használom, igaz egy nagyon picit késik, de nem ez lenne a legfőbb problémám, hanem az, hogy folyamatosan susog, néha pedig recseg és ez eléggé idegesítő... Nem tudjátok mit tudnák tenni ellene? (Új hangkártya vásárlása nélkül) hát barátom, a késés ellen még lehet tenni vmit, ellenben a susogás ellen nem. a gagyi hangkártyáknak van alapzaja. a jóknak nincs. ez ilyen egyszerü. jól gondolom, h vmi integrált szar hangkarival probálkozol? felesleges. tudom, mert én is probálkoztam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted Augusztus 18, 2010 Share Posted Augusztus 18, 2010 Köszönöm a gyors választ! Igen, jól gondolod Hát akkor már inkább csak egy erősítőt veszek, mint egy hangkártyát... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Augusztus 18, 2010 Share Posted Augusztus 18, 2010 hát vagy 20 körül már lehet kapni line6 studio kütyüket. bedugod a gitárt, és késés, alapzaj nélkül vehetsz fel, valamint kapsz hozzá programot is, amivel mindenféle erősitőmodelleket kiprobálhatsz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted Augusztus 18, 2010 Share Posted Augusztus 18, 2010 Na sikerült megoldanom a susogást, leszedtem az Ultrawawe Guitar Multi progit. Mostmár csak a késéssel van a gond, nem nagyon, de annyit csúszik, hogy belegabajodjak Itt egy kis próba felvétel pár effectel megbolondítva, ha érdekel valakit! http://data.hu/get/2880307/prob.wav.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Augusztus 19, 2010 Share Posted Augusztus 19, 2010 késés ellen tudom ajánlani az asio4all progit, ezt feltelepited, és hangkártyának majd ezt kell beállitani. jelentősen csökkenti a késést. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Augusztus 19, 2010 Share Posted Augusztus 19, 2010 Az AISO tényleg hasznos, Guitar Riggel használom alaplapi hangkártyával és egész türhető Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Augusztus 27, 2010 Share Posted Augusztus 27, 2010 hölgyek, urak! érdekel vkit egy rack-es előfok végfok párositás? az előfok egy yamaha dg1000-es preamp. profi cucc, a potikat motor mozgatja, peta is használt ilyet többek közt. a végfok egy ada microtube 100-as. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanStuart Posted Szeptember 4, 2010 Share Posted Szeptember 4, 2010 Sziasztok! Nem tudtok olyan oldal(aka)t, ahol multieffekthez található beállítások vannak? Gondolok itt olyan beállításokra, amit olyan zenekarok használnak, mint Metallica, AC/DC, Iron Maiden, stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Szeptember 4, 2010 Share Posted Szeptember 4, 2010 Google-ba beírod a multid típusát és mellé hogy patch és tuti találni fogsz egy csomót szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted Szeptember 5, 2010 Share Posted Szeptember 5, 2010 Köszönöm bobita, így már egészen jól szól. Ismét lenne egy kérdésem, amire elég régóta kíváncsi vagyok. Szóval nekem van egy jobbkezes gitárom, amin ballal játszok (nincsenek felcserélve a húrok). Eddig kb 10 számot tudok elpengetni, csak azt nem tudom, hogy így lehet-e játszani, vagy nem? TAB-ról tanulom egyébként. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Eazy- Posted Szeptember 5, 2010 Share Posted Szeptember 5, 2010 Sziasztok! Létezik olyan basszusgitár ,amivel úgy lehet gitározni ,mint egy akusztikussal?Tehát úgy értem hogy erősítő és hangfal nélkül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Szeptember 6, 2010 Share Posted Szeptember 6, 2010 persze h van akusztikus basszusgitár ha nézel youtube-on nirvana unplugged-et, akkor láthatod. vagy alice in chains-t is nézhetsz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Eazy- Posted Szeptember 6, 2010 Share Posted Szeptember 6, 2010 Kösz a választ!Nemsokára majd fogok tanulni gitározni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Szeptember 6, 2010 Share Posted Szeptember 6, 2010 helyes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts