szekelyj Posted Május 29, 2008 Share Posted Május 29, 2008 valaki meg tudná mondani, hogy 40-60 ezres kategóriában melyik márka nyerő? metált szeretnénk jáccani a bandámmal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Május 29, 2008 Share Posted Május 29, 2008 Kb 1 éve vettem 5ezerért, egy régi ütött-kopott orosz akkusztikus gitárt. Mit csináljak vele? Megéri megtanulni rajta játsznai? (persze csak saját, vagy kis csoport szórakoztatásásra) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szekelyj Posted Május 30, 2008 Share Posted Május 30, 2008 megéri aztán ha már jól tudsz gitározi akkor vehetsz újat mindenképp megéri szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sr_explorer Posted Május 30, 2008 Share Posted Május 30, 2008 Hogyne érné meg?De nem értem, miért vetted meg, ha most kérdezed meg 1 év után, hogy érdemes e megtanulni rajta játszani? b4m vagyok, haverom accountjáról. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Május 30, 2008 Share Posted Május 30, 2008 Császtok! huhh.. jó rég voltam erre ,de jó látni hogy még mindig vannak emberek akiket érdekel a zene Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lollercoaster Posted Május 30, 2008 Share Posted Május 30, 2008 végül ma, szülői beleegyezéssel (jó, hogy elmúltam 18 és saját pénzből veszem) megrendelhettem a Fender FM65R 65 wattos kombót a hangszerdiszkont.hu-ról... remélem jól döntöttem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Május 31, 2008 Share Posted Május 31, 2008 Strato ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lollercoaster Posted Május 31, 2008 Share Posted Május 31, 2008 hö? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Május 31, 2008 Share Posted Május 31, 2008 Hát...azt írtad hogy Fender gityód lessz. én meg megkérdeztem hogy : Strato? ( Stratocaster ) elvégre ha már Fender , akkor a legtöbben a Stratocastert veszik... vagy ha nem is ez a neve, akkor a formája ilyen? ilyen formára gondolok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lollercoaster Posted Május 31, 2008 Share Posted Május 31, 2008 szövegértés 1-es erősítőt vettem, de nem gond olvasd el. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Május 31, 2008 Share Posted Május 31, 2008 jaaaaaaaaaaa így már más azthittem hogy egy fender gityót veszel 65 wattos erősítővel...... mondjuk furcsáltam is hogy a Fender is betűbetűszámszámszám neveket használ akkor átalakítva a kérdést : a mostani gitárod milyen? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lollercoaster Posted Május 31, 2008 Share Posted Május 31, 2008 na akkor minden tisztázódott Amúgy egy johnson telecaster-t használok, szeretem Te? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Május 31, 2008 Share Posted Május 31, 2008 lol! ezen jot röhögtem valaki meg tudná mondani, hogy 40-60 ezres kategóriában melyik márka nyerő? metált szeretnénk jáccani a bandámmal bocsi h csak most irok, elfelejtettem válaszolni neked. szoval, ha ujban gondolkodsz, akkor: http://www.hangszerdiszkont.hu/Gitar/Szologitar/1768-Cort-X5-SSS.html http://www.hangszerdiszkont.hu/Gitar/Szologitar/1163-Cort-M200-BK.html http://www.hangszerdiszkont.hu/Gitar/Szologitar/2297-LTD-M-53-HSS-BLKS.html http://www.hangszerdiszkont.hu/Gitar/Szologitar/100-LTD-M-50-BLKS.html http://www.hangszerdiszkont.hu/Gitar/Szologitar/2731-Cort-KX-5-BKM.html http://www.hangszerdiszkont.hu/Gitar/Szologitar/1770-Cort-X6-GM.html http://www.hangszerdiszkont.hu/Gitar/Szologitar/1769-Cort-X6-BK.html én ezek közül az uccso hármat támogatom, mert ebben a kategoriában a cort a nyerő. nem véletlenül nem raktam bele ibanezt vagy jacksont. nagyon jo márkák, de nem ebben a kategoriában. ha használt is szoba jöhet, akkor: http://gitarshop.hu/ http://www.hangmester.hu/newforum/index.php ezeken az oldalakon nagyon jo gitárok fel szoktak tünni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Május 31, 2008 Share Posted Május 31, 2008 szintén Johnson , csak strato amúgy elég sok embör mászkál Johnsonnal ,ahogy megfigyeltem hát igen.... van még hová fejlődnöm olvasás terén Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Május 31, 2008 Share Posted Május 31, 2008 az lehet, de kevesen jáccanak vele ez csak vicc volt, de nem hagyhattam ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Május 31, 2008 Share Posted Május 31, 2008 b4m Dísznek jó volt, zenesuliba meg nincs kedvem járni xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Május 31, 2008 Share Posted Május 31, 2008 hát nemtudom... bobita te lehet hogy a dömper helyett a gitárt tologatod a homokozóban de én maradnék a tökönpengetésnél szintén boccs Rock On ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toomyka15 Posted Június 2, 2008 Share Posted Június 2, 2008 hát nemtudom... bobita te lehet hogy a dömper helyett a gitárt tologatod a homokozóban de én maradnék a tökönpengetésnél tongue.gif laugh.gif szintén boccs biggrin.gif Rock On ! wink.gif ha ez megnyugtat nekem is johnson-om van és én elvagyok vele!! am vki nem tudja hogy menyi idő átszokni jobb kézre?? mert nyáron akkarok majd venni egy gibson sg-t? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lollercoaster Posted Június 2, 2008 Share Posted Június 2, 2008 minek akarsz te átszokni a másik kezedre? ha már azzal kezdted el, gondolom a bal , akkor maradj is annál... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Június 2, 2008 Author Share Posted Június 2, 2008 most azért akarsz átszokni másik kézre ,mert veszel egy balos SG-t ? nem értem benne a logikát ... akkor már miért nem egy normális SG-t veszel ... Vagy azért akarsz átszokni mert Hendrix is bal kezes volt ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Június 2, 2008 Share Posted Június 2, 2008 tökönpengetés?? az mi? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 2, 2008 Share Posted Június 2, 2008 elektromos gitárod van, nem? namármost. én annyira leengedem a hevedert , hogy amikor állok , és játszok , akkor kb az origonál van a gitár, így ha pengetek , és elfelejtjük hogy ott van a gityó akkor olyan mintha tökömön pengetnék meg elég sok embernél , szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tajni21 Posted Június 2, 2008 Share Posted Június 2, 2008 csáó mindenki! Egy elég komoly bandában játszom mint gitáros és mindenben tudok segíteni hogyha kell de cserében nektek kéne segíteni nekem találni egy budapest környéki énekest mert mára annyira elfogytak a színről h nagyon ritka a jó! A stílus: metalcore, death és trash metal meg a lightosabb is ott van azért... ha tudtok segiteni irjatok: aki101@freemail.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Június 2, 2008 Share Posted Június 2, 2008 elektromos gitárod van, nem? namármost. én annyira leengedem a hevedert , hogy amikor állok , és játszok , akkor kb az origonál van a gitár, így ha pengetek , és elfelejtjük hogy ott van a gityó akkor olyan mintha tökömön pengetnék meg elég sok embernél , szerintem hát nekem van két eletronyos is. de változo h mien magasan van a gitár, mert igazából nem tom h mi a kényelmes nekem(szolozáshoz a magasabb, de riffeléshez meg a mélyebb gitár) de ha gitár nélkül igy elkezdek pengetgetni, akkor a tökömtől egy kicsit jobbra van a kezem, a combom belső felén szal én nem tökönpengető vok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lollercoaster Posted Június 3, 2008 Share Posted Június 3, 2008 yeah Holnap érkezik meg az erősítőm, amit rendeltem ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 vagyis ma megjött már ? amúgy sok sikert vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lollercoaster Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 a p.csába... azt írták sms-ben, hogy logisztikai okok miatt csak holnap :@@@ nem bírok váááárni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szekelyj Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 kösz bobita a segítséget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecky Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 na bevásároltam mult hét pénteken gitárból és ezerrel nekikezdtem gyakorolni ma egy fura problémáal szembesültem gyakorolok gyakorolok de csak nem jo mer minden mélyebb hang amit lefogok zörög mint amikor nem fogom le rendesen kiderült hogy ugy is zörög ha semmit sem fogok le. E6 A D itt a leghallhatóbb valyon ez miért lehet ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 Gondolom elég lenne behangolni De nem értek még hozzá szal majd más megondja. Ha nem tudsz hangolni, 3000-4000 Ft-ért már lehet venni hangológépet. De a Guitar Pro-ba is van beépítve, csak jóminőségű mikrofon nem árt hozzá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts