Mka Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 b4m meghallgattam az impród.... Észrevételek: Kiesel néha a ritmusból,nagyon sokat szöszmötölsz mélyhangokkal csak néha vannak magasbamenetelek ...De ezeken kívül nekem bejön ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 Hát igen, mondtam hogy kapkodok Az elején az első hang az nagyon hamar ment... legközelebb megvárom amíg lemegy pár ütem és addig megpróbálok lenyugodni A mélyhangok... hát igen lehet hogy nem volt bluesos ez a sok mély cucc, most ez jött, lehet a tegnapi hangulatom miatt nemtom.Kiváncsi vagyok a következő alapra Vajon mi lesz? rock?metal?jazz?ska?reggae? Tiszta jó, ez még jobban beindította a topikot.. szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 nekem is kéne csinálni, csak tegnap koncerten voltam és nincs energiám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 Nem baj, ahogy olvastam eddig mindenki úgy vette fel hogy nem túl megfelelő állapotban volt Mka hajnali 8kor, ALAP egy húzós koncert után, én meg egy hosszú házibuli után Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 tetszik amit alkottál b4m hallatszik hogy metáléndzsöl vagy remélem a következő reggea/funky lessz abba vagyok otthon nagyon addigra talán betudom szerezni az átalakítót ... de grat az eddigiekhez Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 Hát izé van rólam egy videó nemtudom feltegyem-e de felteszem (csak 7 mb nyugi ) http://rapidshare.de/files/38781959/Mkasensei.wmv.html Szal hátez ilyen hülyéskedés fele impro meg kisérletezés másik meg egy pentaton skála.....(éjjen:D) És én vagyok rajta aki gitározik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Március 9, 2008 Author Share Posted Március 9, 2008 Mka a videód LOL ,főleg amikor a végén felállsz fejcsóválva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 Amen akkor oda mennek a szakmai dolgok ide meg az összestöbbi ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 colt.45: köszi Mindjárt megyek kender oldalára csak leszedem a Sensei videoját Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ariaproii Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 Hali! No itt vagyok, játszogattam én is ma reggel, és valóban az se egy szép állapot, de zenélni mindig jó Íme: http://rapidshare.com/files/98171990/impro_ariaproii_-_blues_in_d.mp3.html Tényleg fárasztó kihúzni az öt percet, de sikerült, mondjuk jó sok mellépengetéssel, de amikor az ember beindul b4m: kicsit tényleg kimászhatsz abból kisebb hangterjedelmből, amiben vagy, mert simán menne Mka: ahhozképest, hogy mióta nyomod, ... Alapot meg amúgy is ismerem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 Aria meghallgattam az impród! Észrevételek: Az eleje nekem kicsit fals-nak tűnik aztán mikor beindul a szólózás az jó, bár van benne néhány mellényúlás, de nagyon jókis ritmusa van meg tök jó harmóniája van az impródnak Nagyon tettszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 Aria: hűű háá húú az eleje tényleg érdekes de aztán beindul és bumm! asszem az eddigiek közül a tiedben van a legtöbb energia. Amúgy 1:40 től van egy kis rész aminek Sweet Child O' Mine filingje van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ariaproii Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 Igen. Az elején felcseréltem a durt a mollal, és kicsit gázos De már lusta voltam kijavítani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 Check my new video http://rapidshare.de/files/38785577/Mka_a_nagy_git_ros.wmv.html Ez azokat mutatja be amiket ha angyon unatkozom játszani szoktam (van 1-2 mellényúlás de az ALAP :D ) Ő ha valakinek az előző videó mókás volt akkor erre nem tudom mit mondjak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Március 10, 2008 Share Posted Március 10, 2008 XD mókás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Március 10, 2008 Share Posted Március 10, 2008 van egy olyan érzésem h ez a topic el fog halni... de legyen az ellenkezője Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Március 10, 2008 Share Posted Március 10, 2008 Nem valószínű mindig vannak mélypontok , de ez az egyik legöregebb topik úgyhogy szerintem nem fog remélem.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Március 10, 2008 Share Posted Március 10, 2008 de sztem te is inkább nézegeted az uj oldalt mint ezt a topicot avagy nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Március 10, 2008 Share Posted Március 10, 2008 Az új oldallal nekem annyi bajom van hogy olyan elveszett vagyok rajta Thát olyan bazinagy az egész és minden a gitárról szól, azt sem tom melyik topikot nézzem De ez az impro dolog nagyon megállt, mikor lesz folytatás? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Március 11, 2008 Share Posted Március 11, 2008 Kérünk új ALAPot asszem ez alap Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lollercoaster Posted Március 11, 2008 Share Posted Március 11, 2008 uh, légyszi segítsetek minél hamarabb... ráakarom dugni a gitáromat a gépre, vettem jack kábel átalakítót, ami belemegy az alaplapom bemeneteibe, de nem tudom melyikbe kell, és hogy kell-e valamilyen progi hogy megszólaljon ésatöbbi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Március 11, 2008 Author Share Posted Március 11, 2008 lesz új alap ,de az valszeg máshol fogom közzétenni ,mert ott külön topicot kapott a cucc és könnyebb átlátni ... addig is Colt játszál rá a régire ,mert te még nem tetted ... bár tudom ,hogy a metálra vársz mint mindenki ,de lehet ,h lelombozlak és Jazz alap lesz a következő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Március 11, 2008 Share Posted Március 11, 2008 Mindegy csak jó dallama legyen A többi nem lényeg!.. bár asszem a jazz nehezebben megy nekem mint a blues, mert azt nem igazán játszom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Március 11, 2008 Share Posted Március 11, 2008 Jazz-be mást kell belehallani... Talán legnehezebb a jazz zenére improvizálni... Oda nagyon pihent agynak és csendes békés környezetnek kell lenni, hogy tudj imprózni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Március 11, 2008 Share Posted Március 11, 2008 Nem én mondtam xD xD xD..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Március 11, 2008 Share Posted Március 11, 2008 naja az improt még nemtudom rögzíteni , mivel még nincs jack átalakítóm. mit is mondtatok ? hol lehet szerválni ? lecsóban? ( t-vel kezdődik és esco-val folytatódik ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Március 11, 2008 Share Posted Március 11, 2008 Én a media marktban vettem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
executioner Posted Március 12, 2008 Share Posted Március 12, 2008 Helo. Tudnátok nekem segíteni abban hogy ezt az átalakítót hova is kell tenni, Line-inbe valahogy nem működik, mikrofonnál kihangosítja, de pl amplitube programmal recseg meg zajos az egész. De van még 1 hely ahova lehetne tenni csak az nemtom mi(5 helyre lehet: zöld,kék, fekete, narancs,piros) Soundblaster kártyám van, pontos nevét nemtom mert kicsit régi és nincs meg a telepítő cdje. szerkesztés:Creative Sound Blaster Audigy (SB1394) No elvileg ez. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lollercoaster Posted Március 12, 2008 Share Posted Március 12, 2008 na nekem is ez a gondom, nem tom hova dugjam... mármint... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Március 12, 2008 Share Posted Március 12, 2008 én mikrofon bemenetbe dugtam, és audition programmal vettem fel, kb 5 perc imerkedés után nem nehéz egyáltalán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts