Mka Posted Március 7, 2008 Share Posted Március 7, 2008 Ez jó 5let alap... Holnap majd feltöltöm amit holnap alkotok... Most nagyon fáradt vagyok, de nézem az Ítéletnapot és jó film De már meghallgattam és már bele is képzeltem a dalom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thundertibor-alexei Posted Március 7, 2008 Share Posted Március 7, 2008 Hali, csak annyit szeretnék kérdezni hogy nem-e tudtok adni valami gyorsaságfejlesztő tabokat? Most pl. a thunderstruckot próbálgatom játszani de már egy kicsit unom, valami rövidet amit könnyen meg lehet jegyezni? Amit lehetne gyakorolni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
havlix Posted Március 7, 2008 Share Posted Március 7, 2008 gyorsaságfejlesztő? öhm... metronóm + üres húrgyakorlatok éjjel nappal... unalmas, célravezető. balkézzel meg kromatikus skálagyakorlat. amúgy azért is érdemes tanárhoz menni, mert elkerülheted hogy rossz mozdulatokat gyakorolj és szokj meg. megtenné nekem valaki hogy ezt a D blues-t feltenné nekem rapidra? mert data.hu-ról nem tudok tölteni.. :S szívesen játszanék rá egy kis basszust... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toomyka15 Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 nem tudjátok hol lehet a legolcsóbban venni ezt a erősitőt Marshall MS-2? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 Tessék havlix a rapidos link http://rapidshare.com/files/97900961/02_blues_in_d.mp3.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 Hát itt az én impróm arra amit feltettél Alap... Ne nagyon röhögjetek ki vannak benne hibák meg reggel 8-kor mit vár az ember Nem rég játszom gitáron szal ne várjatok csodát.... http://rapidshare.de/files/38772518/impro_in_blues_d_by_mka.mp3.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 1: van énekesjelöltünk!! 2: ez az impro nem hülyeség lenne is kérdésem: a gépre mien programmal kell a gitárt felvenni? nekem már van kis jack-nagy jack átalakitom, ezen kivül mi kell még? 3:Mka nem olyan rossz ez, mint ahogy mondod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Március 8, 2008 Author Share Posted Március 8, 2008 nemrossz Mka ,de ha megengeded akkor azt javasolnám,h próbáldd összekötni a különböző témákat ,mert így darabossá válik a szám ,mikor kiszállsz két téma között és szüntet tartassz ... másik javaslatom ,pedig ,h a nyújtásokat ne nyomdd el ,hanem sztem hagyjad szállni ,de 1ébként grat ,vannak olyan menetek benne amik nagyon bejöttek ... na most kedvet kaptam és én is rögzítem a saját verziómat ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 Kösz a kritikát Majd megpróbálok jobban odafigyelni az össszefüggőségre csak ahhoz előbb fel kéne ébrednem Meg én a kis szerény 1 évemmel még nem nagyon vagyok annyira a témába :S De majd leszek, gyakorolok sokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenderendre Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 Jó ötlet ez az impro dolog! én az 1 hónapommal még nem tudok beleszólni a dolgokba, de mindenkinek sok sikert hozzá! hajrá! Mka! nekem bejött! csak így tovább! + arra gondoltam, csinálhatnánk egy külön gitáros fórumot magunknak. Én fel is tölteném a fórumot, de ha nincs rá igény, akkor maradunk itt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 kösz kender Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 kender nem rossz ötlet a külön fórum, de akkor ne csak 1 topik legyen hanem legyenek fennt gitártesztek,meg mindenféle nyalánkság Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Március 8, 2008 Author Share Posted Március 8, 2008 Na én is megalkottam és habár nem vagyok rá büszke ,azért előre elmondom ,h tegnap koncerten voltam és a pogó,a headbang és a sör kiszívta az életerőmet ,és a nyakam ki akar szakadni a helyéből ,szóval ha másodjára feljátszanám ,már biztos figyelnék a ritmusra , nem slideolnék ennyit ,és raknék bele gyorsabb részeket ,de az impronak ugyebár pont az a lényege ,hogy 1 az 1be első nekifutásra rájátszani ,tehát marad így ... viszont amire rájöttem ,h hiába könnyű rá dallamos szólót találni ,azért 5percet végigjátszani úgy ,h ne ismételd magad ,és "ne lődd el minden puskaporodat" az első 2 percben az már nem olyan könnyű ... ezért inkább találtam egy központi dallamot és arra tér vissza mindig az elcsatangolt "szóló" ... tehát itten van e : http://rapidshare.com/files/97945298/Impro_blues_in_D_by_aLaP__hangover_.wav.html (0:28-nál hátrébb ültem a széken ,meg vannak még ilyen vicces részek ... legközelebb gitározás elött elhelyezkedek ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenderendre Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 én is pont ezért gondoltam egy külön fórumra, hogy mindent szét lehessen választani. pl: adás-vétel, segítség, gitáros letöltések, versenyek stb. ha valaki még benne van egy fórumban mindenképp írja meg! eddigi tervek: az oldal neve pirateguitar lenne, és ipb hajtaná kell még: - jó, reklámmentes, ingyenes tárhely - egy jó kis skin árom az ötleteket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon állat ötlet ez az imprós dolog!!! húúú még ma feltöltök én is egyet, csak most másztam haza egy házibuliból és kissé fáradt vagyok úgyhogy előtte alszom egyet Mka jó volt, meghallgattam, picit télleg darabos, de néhány helyen ez még jó is, végülis szokott ilyen lenni a bluesban.Én egy olyan részt hiányoltam belőle ami úgymond a tetőpontja lett volna ... thát vmi nagyon nagyon nagy rész a közepén vagy a vége fele, ami szinte kirobban, vágod (már megint hülye vagyok :D ) na meg egy laza befejezés. Most látom hogy ALAP is feltöltötte... de már nincs erőm itt ülni, úgyhogy majd ha felkeltem, viszlát délután Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 egy külön fórum jó lenne tényleg Mka : meghallgattam , és tényleg jó lett az elejét szerintem jól elkaptad , jól is fűzted tovább , de ahogy már mondták , lehetne benne több átkötés , és a végén mondjuk egy tapping , vagy valami gyorsabb rész de tetszik , jó lett ALAP a tiéd most szedem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 Bluesba nem igazán tudok bevinni ultragyors részeket:D De majd ha alap feltölt egy olyat hogy: Metal in C XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
havlix Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 köszi hogy felraktad rapidra, mindjárt alkotok rá valamit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 Na én is megalkottam és habár nem vagyok rá büszke ,azért előre elmondom ,h tegnap koncerten voltam és a pogó,a headbang és a sör kiszívta az életerőmet ,és a nyakam ki akar szakadni a helyéből ,szóval ha másodjára feljátszanám ,már biztos figyelnék a ritmusra , nem slideolnék ennyit ,és raknék bele gyorsabb részeket ,de az impronak ugyebár pont az a lényege ,hogy 1 az 1be első nekifutásra rájátszani ,tehát marad így ... viszont amire rájöttem ,h hiába könnyű rá dallamos szólót találni ,azért 5percet végigjátszani úgy ,h ne ismételd magad ,és "ne lődd el minden puskaporodat" az első 2 percben az már nem olyan könnyű ... ezért inkább találtam egy központi dallamot és arra tér vissza mindig az elcsatangolt "szóló" ... tehát itten van e : http://rapidshare.com/files/97945298/Impro_blues_in_D_by_aLaP__hangover_.wav.html (0:28-nál hátrébb ültem a széken ,meg vannak még ilyen vicces részek ... legközelebb gitározás elött elhelyezkedek ) tudnám értékelni ha nem 82 megás silet raknál fel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 én ezt a fórumos ötletet már felvetettem eccer (egyébként benne vok ) de mihelyst megmondjátok h mien program kell azonnal nekiállok a további ritmusalapok egy kicsit rövidebbek legyenek (ahogy hallgattam őket, elég nehéz az 5 percet végigjáccani) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 Na felébredtem! úgy ahogy... mondjuk még mindig fáradt vagyok.mind1 Hát igen ALAP lehet jobb lenne ha nem 80 megás wav fájlokat töltenél fel Értem én hogy a minőség meg minden deeee... szóval érted.Na amúgy nagyon jól szól a gitárod, eszméletlen szép hangja van.Gondolom ezt akkor nem úgy vetted fel hogy a mikit beállítottad az erősítő elé és hagy szójjon! .. én úgy fogom ^^ Hát túl sokat amúgy nem tudok hozzáfűzni, hallatszik hogy nem vagy kezdő, én is hasonló dallamot találtam ki hirtelen de akkor más lesz.A fődallam dolog elég jó ötlet mert 5 percet változatosan végigzúzni nehéz lenne Mindjárt behangolom a gitárt aztán megnézem mi jön össze. Az a baj, hogy meghallgattam már a ti verziótokat és néhány dallam "beleakadt" a fülembe Legközelebb úgy csinálom hogy nem hallgatom meg addig amíg én fel nem vettem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Március 8, 2008 Author Share Posted Március 8, 2008 Hát igen ALAP lehet jobb lenne ha nem 80 megás wav fájlokat töltenél fel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 A Cubase-t még nem ismerem.Lehet vetek rá egy pillantást... amúgy sztem az auditonnel fogom megoldani, abban már járatos vagyok. Hú alig várom már a rock és metál alapokat Amúgy ezt honnan szedted? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 fejátszanék én szivesen ha valahoyg tudnám rögzíteni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 mka te mien gitárral játszol ezen a felvételen? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 én meg gondoltam belinkelem a zenekarom honlapját... http://mozes.mlap.hu/ videókon nem röhögni! aki észrevesz egy hamis hangot az utolsó videón az kap egy tálca sört Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 Fúúú na felvettem hát hihetetlen... ahogy megnyomom a felvétel gombot elkezdek kapkodni... szóval olyan lett amilyen Két nagyon csúnya mellényúlás van benne... a többit túl lehet élni. lol... felvétel közben anyám benyitott és hiába mutattam de mégis megszólalt... furcsa, én a felvételben nem hallottam, ha vki észreveszi jelezze plz Az elején nem nagyon akar beindulni, azért ahogy halad a szám vmit csak javul a játékom Szóval összesítve: ennek elvileg nyugodtnak, lazának kéne lennie.. nem olyan lett, kapkodtam, de nincs türelmem még1et felvenni.Az imprózás meg még nem az erősségem, de lesz ez még így se! Majd a következő műfajnál megpróbálok jobban kibontakozni. http://rapidshare.com/files/98015309/impro_blues_in_D_by_b4m.mp3.html szerk.: az elején nem tudtam hogy fel van e véve a hang XD a tesztelés jól hallható Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toomyka15 Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 Fúúú na felvettem biggrin.gif hát hihetetlen... ahogy megnyomom a felvétel gombot elkezdek kapkodni... szóval olyan lett amilyen biggrin.gif Két nagyon csúnya mellényúlás van benne... a többit túl lehet élni. lol... felvétel közben anyám benyitott és hiába mutattam de mégis megszólalt... furcsa, én a felvételben nem hallottam, ha vki észreveszi jelezze plz biggrin.gif Az elején nem nagyon akar beindulni, azért ahogy halad a szám vmit csak javul a játékom laugh.gif Szóval összesítve: ennek elvileg nyugodtnak, lazának kéne lennie.. nem olyan lett, kapkodtam, de nincs türelmem még1et felvenni.Az imprózás meg még nem az erősségem, de lesz ez még így se! biggrin.gif Majd a következő műfajnál megpróbálok jobban kibontakozni. KÓD http://rapidshare.com/files/98015309/impro...by_b4m.mp3.html szerk.: az elején nem tudtam hogy fel van e véve a hang XD a tesztelés jól hallható biggrin.gif bazz ez k***a jó lett!!! az elején hogy huzztad el a hangot?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 Öööö hol?Mondd hogy hány perc hány másodpercnél Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 mka te mien gitárral játszol ezen a felvételen? Én egy Squier Affinity Strato-val nyomom (3 SS).... Elég jól szól a kcisike Bár a program (guitar rig 3) az gagyi... Nekem nem jöttek be a torzításai, jobb az erősítőm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts