ALAP Posted Október 18, 2007 Author Share Posted Október 18, 2007 már régen jártam erre ,ezért most beírok valamit gyorsan bobita9010 mióta gityózól ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bélabáá Posted Október 19, 2007 Share Posted Október 19, 2007 ÁHHH megjött a multieffekt és most jöttem rá igazán hogy érdemes gitározni és hogy jól döntöttem hogy a gitározást választottam. Igy sokkal jobb jáccani vele:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Október 19, 2007 Share Posted Október 19, 2007 mien fajta? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Október 19, 2007 Share Posted Október 19, 2007 ne röhögjetek ki most összel lesz 2 éve télleg már meg akartam kérdezni bélabáááá és feri: kik azok a gitárosok a képeteken? feri az slash ha jól látom nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
allah ahbar asadhuanna Posted Október 19, 2007 Share Posted Október 19, 2007 Feri! Ne add oda és akkor nem tudják elvenni vagy csinálj még egy gitárt, itt az e-bookok közt láttam ilyen csináld magad cuccot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUNROCKDVTK Posted Október 19, 2007 Share Posted Október 19, 2007 Vki nem tudna segíteni??? A Pokolgéptől a Túlélő tabja kéne!!! Léccives nagyon fontos lenne!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ariaproii Posted Október 20, 2007 Share Posted Október 20, 2007 Szerintem senkinek nincsen, mert ha lenne, már küldtünk volna. Próbálkozz a Google-val, vagy ha ott sincs, akkor hallgasd le az akkordokat Nem egyszerű dolog, de azért hajrá üdw Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toomyka15 Posted Október 23, 2007 Share Posted Október 23, 2007 Hellosztok!! azt kérdezném meg tőletek hogy a SX SST57-ről mi a véleményetek?? és és hogy ijen hangja legyen kell hozzá valami vagy csak a szimpla gitár meg a erősitő ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bélabáá Posted Október 23, 2007 Share Posted Október 23, 2007 mien fajta? Digitech rp-50 Nem a legjobb a digitechen belül de nekem megfelel, de azt megmondhatná valaki hogy hogy állitsak be rendes torzitott effektet, mert minden félét találtam csak olyat nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Október 23, 2007 Share Posted Október 23, 2007 uh hát ez szörnyű volt, sztemezt a hangot bármilyen gitárbol kicsikarod a srác játékárol inkáb ne beszéljünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bélabáá Posted Október 23, 2007 Share Posted Október 23, 2007 Nekem amugy olyan kéne ami alap torzito szokott beépitve lenni az erősitőkben csak olyan kéne multin merrt találtam tompát éleset minden félét:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMmY_hun Posted Október 23, 2007 Share Posted Október 23, 2007 Én most állok neki a gitározásnak, elég későn sajnos (17 vok), de én nem tab-okról fogok tanulni, hanem szeretném először megtanulni a hangokat, skálákat, stb. Szerintetek érdemes elkezdenem? Nem vagyok egy kicsit elkésve? Mert szeretnék nagyon megtanulni, imádom a zenét meg állítólag jó a hallásom is.Szerencsére van egy igen jó tanárom, apám személyében, aki 20 éve gitározik, szóval ha elakadok van kihez fordulni Köszi előre is a válaszokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Október 23, 2007 Share Posted Október 23, 2007 ha nekem apám 20 éve gitározna akkor én 4 éves koromtol napi 12 órába tolnám sajnos nemigy van:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bélabáá Posted Október 23, 2007 Share Posted Október 23, 2007 Dehogy van későn én 16 éves koromban kezdtem, amugy ja ha az apám gitározna régota én is már 10 éves koromtol biztos gitároznék , biztos jol megtanintana , de jo ez igy is ahogy van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ariaproii Posted Október 23, 2007 Share Posted Október 23, 2007 Nehogy még filózzál rajta hogy elkezdd el Sose késő Pláne a gitárnál van ez így Ha bármi segítségre van szükséged bármivel kapcsolatban, szólj nekünk, bár mivel ilyen apád van, nem hiszem hogy lesz rá szükséged Különösen örülök, hogy alaposan akarod megtanulni, nem tabok alapján Uccu neki! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsengi Posted Október 23, 2007 Share Posted Október 23, 2007 Hogy a francba tudnék megtnulni könnyen gyorsan arpeggio-zni? Van valakinek tuti gyakorlata, esetleg videója mivel jól lehet haladni? : ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toomyka15 Posted Október 24, 2007 Share Posted Október 24, 2007 meg egy kérdés minden elektromos gitáron van Whammy Bar???? (bocsi hogy így irtam de nemtom a magyar nevét) ja és bocsi hogy enyit kérdezek és ien sok hülyeséget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
allah ahbar asadhuanna Posted Október 24, 2007 Share Posted Október 24, 2007 Nem minden gitáron van tremoló. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsengi Posted Október 24, 2007 Share Posted Október 24, 2007 A kérdésem még mindig áll valaki? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
allah ahbar asadhuanna Posted Október 24, 2007 Share Posted Október 24, 2007 Gyakorolj sokat és probáld minnél gyorsabban és le fel pengetéssel is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMmY_hun Posted Október 24, 2007 Share Posted Október 24, 2007 Köszönöm a biztató hozzászólásokat Én is sajnálom kicsit hogy nem kezdtem el már korábban, de hát mint mondtátok Sose késő Azért ha valamiben elakadok beirom ide is, apám se tudhat mindent Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Október 24, 2007 Share Posted Október 24, 2007 az azér felmerül benenm h ménem apád kérded:d Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMmY_hun Posted Október 24, 2007 Share Posted Október 24, 2007 Mert itt olyan jó a társaság hogy muszáj veletek is megbeszélnem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyzzs Posted Október 24, 2007 Share Posted Október 24, 2007 Az a wammibáros - tremoló karos csákó kecskemétről....Szép vóóóót....(Nyújtó karnak ismerem...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Október 24, 2007 Share Posted Október 24, 2007 tremolónak hijják, nemszokták whamy barnak hívni mert az tul hosszú név Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Október 24, 2007 Share Posted Október 24, 2007 Hogy a francba tudnék megtnulni könnyen gyorsan arpeggio-zni? Van valakinek tuti gyakorlata, esetleg videója mivel jól lehet haladni? : ) Itt az egyetlen mód a rengeteg gyakorlás.. én TV nézés közben is gyakorlom az arpeggiot Csak hogy szépen ráálljon a kezem, ha egy tökéletesen megy, akkor a többi már nem okozhat nagy gondot. Ne gyorsan akarj megtanulni, inkább alaposan.Hova sietsz? Ja amúgy ha sweep picking módszerrel csinálod ( mi a magyar neve? ) akkor azt tudom még javasolni hogy ne "nyomd nagyon bele a pengetőt a húrokba".Nemtom ez mennyire értelmezhető A lényeg hogy könnyedén, lazán végigsiklik a pengető a húrokon Ezt nem szabad idegből csinálni.Amikor bevadulok és megpróbálom akkor mindig elrontom, vagy csúnya lesz a hangja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Október 25, 2007 Share Posted Október 25, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=HEZrB_FDw4c ezt láttátok már? ezek nem sz.rral gurigáznak, nem akárkik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bélabáá Posted Október 26, 2007 Share Posted Október 26, 2007 Ajánlok egy jobbat!!! http://www.youtube.com/watch?v=Nu5gv9A2zc0 Ez a szám nagyon jó és nem is nehéz eljátszani!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Október 27, 2007 Share Posted Október 27, 2007 ezt játszottuk a bandámmal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bélabáá Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 Nincs valakinek, vagy nem tud valaki Obstruction kottát/tabot szerezni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts