Tzatziki (fokhagymás, joghurtos uborkasaláta)
Hozzávalók: 1 db fél literes joghurt, fokhagyma, 1db uborka, só, pici olivaolaj(egy kanál), pici citrom lé(nem fontos)
Lereszeljük az uborkát, megnyomkodjuk, a levét leöntjük róla, hozzáadjuk a joghurtot(nem gyümölcsjoghurt), belenyomunk mondjuk 3 gerezd fokhagymát, belerakunk egy kicsi olivaolajat, egy pici citromlevet, összekeverjük és a végén egy kevés sót is belekeverünk.
Tegnap csináltam egyet, amit így csináltam. Finom lett, csak a joghurt miatt híg. Próbáltam elötte kicsöpögtetni, de szétszakadt a kávész?r?... legközelebb nemtom mit csinálok vele, mondjuk vmi ruhába, vagy ilyen hülye pelenkába rakom.
Én csináltam ezt a receptet, úgy hogy megnéztem egy párat és összeraktam
Ti hogy szoktátok csinálni?