zsolesz008 Posted Március 10, 2007 Share Posted Március 10, 2007 Nekem az a szar hogy mindíg üdvözöl és hogy amikor törölni akarok egy fájlt mindíg meg kérdezi hogy biztos hogy kitörli?.... még szép na nem majd nem mi?Ja és még az hogy a flipper helyett mondjuk a super mariot tehették volna be! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 10, 2007 Share Posted Március 10, 2007 kapcsold ki, töröld le Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZoller Posted Március 10, 2007 Share Posted Március 10, 2007 mi a szar? hát úgy az ehész konkrétabban hogy mindig lefagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Március 10, 2007 Share Posted Március 10, 2007 Néha rohadtul belassul Az IE is szar benne.(FF használók ép ezért) Ronda Sok dolog van még biztos... Amúgy meg megvagyok manapság az xp-vel sp2-vel elég stabik mondhatom.Fél évet minimum kibír Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberwolf Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 hmm... mi is szar benne?? Szerintem már ott elb@szták ezt a szenyt pénzért árulják! IE egyszerűen használhatatlani minden szär átjön rajta! Összegezve: Egy nagy kalap %#@&*/#%!@ De azé érdekes hogy mindenki szidja(még én is) mégis mindenki Windowst használ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsolesz008 Posted Március 11, 2007 Author Share Posted Március 11, 2007 én le szedtem egy trója ellennes programot de inkább vonza a vírusokat a windowsra!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 sztem nem jó a neve... meg a vista-nak is... magyarosíthatnák a nevét pl. tiszta vagy vmi ilyesmi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bardan Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 az a sz@r hogy bekapcsoláskor kiírja: ÜDVÖZÖLJÜK most mé nem üdvözlöm? kik üdvözölnek ? sztem is ronda és az IE is gagyi de mégis ezt használom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunfi Posted Március 12, 2007 Share Posted Március 12, 2007 sokba kerül és ahhoz képest nem olyan jó mintha 2* olyan jó lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenczy84 Posted Március 13, 2007 Share Posted Március 13, 2007 Drága és sok helyet foglal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
toms Posted Március 13, 2007 Share Posted Március 13, 2007 ez mind igaz de a rohadt életbe is melyik nem fagy le (op rendszer) vagy mondjuk linuxra nicsenek vírusok? nah most értitek nem? nah meg ha mondjuk mindenki linuxot használna és az lenne a leghíresebb akkor meg azt szídnánk meg skkor arra lenne az összes vírus:) vagy nem ? nah mind1 azért nézzük meg hogy mit is használunk mert az is igaz hogy mindenki az ablakot ("windows") nyomja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztatze Posted Március 16, 2007 Share Posted Március 16, 2007 Nemtom mit nyafogtok, nekem is windowsom van, és nincs vele semmi baj. Évente háromszor fagy le, akkor is a CD-ROM miatt, mert olyan karcos (vagy CRC hibás) CD-t tettem bele, hogy nem bírja elolvasni. Amúgy még nem fagyott le. Az IE tényleg le szokott állni, minden különösebb előjel nélkül, de mivel nem ismerek mást, most mit csináljak? Az hogy visszakérdez, hogy tényleg törölni akarom-e? Jaj már hányszor megmentett. Már ezerszer úgy rányomtam a delete-t valamire - úgyhogy nem is vettem észre, - hogy jaj! Mondjuk annyi, hogy nem lenne rossz, hogyha be tudnám állítani a drag & drop funkciót úgy, ahogy én akarom. Az meg, hogy üdvözöl? Na és. Hadd ödvözöljön! Még pukedlizhat is, ha tud! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonneillon Posted Március 16, 2007 Share Posted Március 16, 2007 Hogy mi a szar a winfosban? Az, hogy microsoft progi.... A DOS-t is lopták, nemhogy a winfost, szóval nem tom mit várnak az emberek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztatze Posted Március 16, 2007 Share Posted Március 16, 2007 Jajjjajjjjaaajjjjj! És akkor mi van ha lopták? Nem tőlem lopták. Vigyék a francba! Akkor sem fogom üzletben megvenni! Én is ellopom! Váááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
maylo Posted Március 16, 2007 Share Posted Március 16, 2007 AZ a baj a windowsban hogy nem megy suliba helyettem meg nem is csinálja meg a leckémet XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsolesz008 Posted Március 17, 2007 Author Share Posted Március 17, 2007 Nagyon vonza a tróját! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attish Posted Március 18, 2007 Share Posted Március 18, 2007 Az a baj a windowsban h van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tekken9292 Posted Március 18, 2007 Share Posted Március 18, 2007 Nincs hozza alapban egy fekete szinu Ablak fajta. Olyan kiraly fajta mint amit a LimeWireban meg a Media playerben lehet elerni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsolesz008 Posted Március 19, 2007 Author Share Posted Március 19, 2007 Tekken9292 te inkább kussolj!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Streetlife Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 hadja magát hogy bejussanak a trójaikat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormchaser Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 KÉKHALÁL!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nis_yp Posted Március 21, 2007 Share Posted Március 21, 2007 az egész az Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolop Posted Április 5, 2007 Share Posted Április 5, 2007 Nem tetszik a Windows logo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
EWok Posted Április 6, 2007 Share Posted Április 6, 2007 Az a szar benne hogy maratt benne néhány bug! Bugok: -Internet Explorer -Intéző -Tálca -Start menü -Asztal -és még sok háttér pogram amiket sose lácc Komolyabban: Egy OP rencer amiben olyan folyamatok mennek folyamatosan amikről nem tucc nem állíthatod le vagy be és ezzel terheli a gépet, nem jó OP rencer. Igazándiból nem is te irányítod a windózt hanem az csak él magának és te próbálod nevelgetni! (interaktív tamagochi ) DE: Az sem jó OP rencer amire nem jelennek meg pogramok nagy számban, szal baszhatjuk a Linuxot, a Macet, a BSD-t meg a többit. Edit: Ha Linux lenne a populáris OP rencer akkor nem szidnád annyi-t mert szabad a forráskód és ha nem teccik akkor átírod a kernelt! Ennyi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Április 6, 2007 Share Posted Április 6, 2007 szeret dugdosósat játszani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Április 6, 2007 Share Posted Április 6, 2007 a "windows" csak simán, jah meg az h. az egész microsoft Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sztiki Posted Április 6, 2007 Share Posted Április 6, 2007 Ha ennyi bajotok van vele, minek használjátok? Mennyetek ki akkor a játszótérre. Ha nem lenne win, akkor a helyette lévő oprendszert használnátok, és azt meg ugyanúgy szidnátok. Örülnétek, hogy van. Nekem is van néha vele problémám, de ennyi fasság amit itten leírtatok... Akkor nem kell használni. Kész. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Április 8, 2007 Share Posted Április 8, 2007 Azt szeretem, mikor kifagy a jegyzettömb attól, hogy egy 16 bites txt fájlt el akarok menteni. Viszont még mindíg ez a leghasználhatóbb op. rendszer. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityka Posted Április 8, 2007 Share Posted Április 8, 2007 szerintem az h 3. személyben beszél magárol mint valami idióta tök idegesítő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csuma Posted Április 10, 2007 Share Posted Április 10, 2007 Én azt útálom benne, h tele van rejtett bugokkal, h ne tudj vele rendesen használni más cég által fejlesztett alkalmazásopkat. PL ki próbált már Win-es gépet összhozni egy MAC-el, vagy egy linuxal? Nem véletlen nem lehet. De olyan mint a lányokkal:se vele, se nélküle. Ez van:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts