KisLiszi Posted Január 17, 2008 Share Posted Január 17, 2008 Hali!! A bátyámnak kéne egy logo. Az elképzelés: Mivel egy renault-os oldalra kell, legyen benne egy renault jel és utána a nickneve: Zotyesz84. De ha tennétek bele olyat hogy például a jel után beszalad a renault felírat, majd mikor eltünik akkor a nicknév látszodjon(animáció). Méretek 120*20 és max 8 bytes. Előre is köszönöm. (Sg forumra kell) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Január 17, 2008 Share Posted Január 17, 2008 hmm most van 1 elképzelésem a renault és a nicknévvel kapcsolatba de sajnos az animációt nem tom megcsinálni Biztos 120*20asban kell?erre a méretre még betűt is alig lehet írni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KisLiszi Posted Január 17, 2008 Author Share Posted Január 17, 2008 Légyszives amit tudtok jöhet minden(többet is várok)!! fontos lenne! Előre is köszönöm!!! igen 120*20 és max 8 bytes mert sg forumra kellene és az csak ezt veszi be!. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Január 17, 2008 Share Posted Január 17, 2008 hát sajna oda nem tok készíteni.."fel kell fejlődnöm hozzá" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KisLiszi Posted Január 17, 2008 Author Share Posted Január 17, 2008 Semmi gáz de azért köszi a probálkozást és a segitséged... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Január 17, 2008 Share Posted Január 17, 2008 :9 nincs mit köszönnöd..most dobtam össze eggyet,1 animáció nélkülit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KisLiszi Posted Január 17, 2008 Author Share Posted Január 17, 2008 nem rossz! csak a méret (bytes) nagy sajnos és nem nyeli be az a ku..a sg:( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zozi™ Posted Január 17, 2008 Share Posted Január 17, 2008 lehet hogy itt megcsinálom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KisLiszi Posted Január 17, 2008 Author Share Posted Január 17, 2008 Az király lenne nagyon nagyon szépen köszönöm!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Január 17, 2008 Share Posted Január 17, 2008 8 kbos avatart, ami még animálva is van :\ az szép munka lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KisLiszi Posted Január 17, 2008 Author Share Posted Január 17, 2008 NEM AVATAR HANEM LOGÓ(sg.hu-ra) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Január 18, 2008 Share Posted Január 18, 2008 az teljesen mind1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KisLiszi Posted Január 19, 2008 Author Share Posted Január 19, 2008 végülis... de azért valaki megcsinálhatná Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Január 19, 2008 Share Posted Január 19, 2008 má nemazér, de te is próbálkozhatnál... mindenesetre itt van 2 (csak a fény sebessége különbözik) és kevesebb mint 8 kb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pityu14 Posted Január 19, 2008 Share Posted Január 19, 2008 De ez zsotyesz neki nem zotyesz kellett volna? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Január 19, 2008 Share Posted Január 19, 2008 hopsz akkor így marad... a psd-t nem mentettem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KisLiszi Posted Január 19, 2008 Author Share Posted Január 19, 2008 Pedig nagyon baba lett csak tényleg az a zsotyesz84 helyett Zotyesz84 kellet volna...ű ha tudsz még javítani vagy szerkezteni akkor légyszi segits! Köszike Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Január 19, 2008 Share Posted Január 19, 2008 okay, megcsináltam megint de csak mert szépen kérted :P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KisLiszi Posted Január 19, 2008 Author Share Posted Január 19, 2008 Köszi a gyors javítást. THX Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Január 19, 2008 Share Posted Január 19, 2008 nagyon nincsmit örülök, hogy segíthettem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fearzone Posted Január 20, 2008 Share Posted Január 20, 2008 ismét szép munka enisz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KisLiszi Posted Február 3, 2008 Author Share Posted Február 3, 2008 Hy! Valaki nem dobna nekem össze egy Paintball-os logot a név: KisLiszi a többit rátokbízom Méretek 120*20 és max 8 bytes. Előre is köszönöm. (Sg forumra kell) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Február 3, 2008 Share Posted Február 3, 2008 unatkoztam, úgyhogy gyorsan összedobtam egyet, remélem tetszik (ja és az egy paintballos ürge a bal szélen, csak lehet túl pici lett és nem látszik ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KisLiszi Posted Február 4, 2008 Author Share Posted Február 4, 2008 Nagy vagy Köszönöm szépen ismét! esetleg ha kell még a bratyeszomnak vagy ha másnak megcsinálnád?! Köszi a választ és a logo-t! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 nem szeretnék boltot nyitni úgyhogy ha nem muszáj, akkor inkább nem... de nem annyira nehéz, kb 10 perces munka photoshopban, úgyhogy szerintem nyugodtan te is megpróbálkozhatsz vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KisLiszi Posted Február 4, 2008 Author Share Posted Február 4, 2008 Az a baj nem nagyon értem azt azt progit... :(de ha esetleg abba tudnál segiteni hogy képekkel és leírással hogy mit hogyan kell csinálni azt megköszönném! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 rengeteg oldal foglalkozik neten a photoshoppal. csak beírod google-be, hogy photoshop tutorial, már talál is több ezer oldalt. magyar oldalak közül tudnám ajánlani a tutorial.hu-t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts